אני צריכה עזרה- נכנעתי : )

shirmota

New member
אני צריכה עזרה- נכנעתי : )

עד עכשיו סירבתי לכתוב בפורום לגבי לפטופים, הנחתי שעם קצת עבודת מחקר אני אמצא.. אבל נכנעתי. אז ככה אני מתחילה לימודים אוניברסיטאיים שנה הבאה, אני מתעסקת במחשבים ברמת הדרכות תוכנה - אבל אין לי שום מושג לגבי חומרה ובטח לא לפטופים. אני מחפשת לפטופ ללימודים , אני צריכה משהו מעבר לאינטרנט ואופיס.. אבל לא הרבה מעבר, כזה שיעמוד בפוטושופ פלאש, הרבה הרבה שירים ותמונות :). התקציב הוא גגגגגג... 6000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות או כיוונים או לפחות מה לשלול :). ,תודה שיר

jako1234

New member
מחשב שבאמת מומלץ מאוד

גם בפורום הזה וגם בכלל זה R50 של IBM עומד בתקציב ובהחלט סוס עבודה. יש שם כמה תת דגמים לדגם זה שהשוני HD ..מעבד ועוד כמה שינויי חומרה.

susu123

New member
שאלה לגבי דגם אחר של IBM

מה ההבדל בין הדגם R של IBM לגדם של Lenovo3000 C100? עברתי על המפרט שלו והוא נראה טוב יחסית במחיר נמוך בצורה מפתיעה (לפי מה שהבנתי עד היום המחשבים של IBM אמורים להיות יקרים יותר ופחות מאובזרים מהמתחרים). להלן מפרט הדגם שראיתי במחיר של 5900 ש"ח : מעבד סוג: Intel® centrino™ Pentium™-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 900 PCI-Express זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM נתוני שמע כרטיס קול: SoundMAX רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g: כלול מודם 56K פנימי: כלול Bluetooth: כלול מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג אורך: 27.7 ס"מ רוחב: 33.3 ס"מ עובי: 3.38 ס"מ חיבורים PCMCIA: כלול USB 2.0: 4 כניסות Firewire IEEE-1394: כלול VGA 15-pin: כלול RJ-11 (מודם): כלול RJ-45 Ethernet: כלול S-Video: כלול כניסת מיקרופון: כלול DC-In: כלול נתוני סוללה סוג סוללה: Lithium-ion זמן עבודה: 4 שעות אשמח לקצת עזרה בנושא תודה

בארe7

New member
הנה עוד תשובה

אני קניתי השבוע מחשב MSI מדגם M520 מחברת איבורי. בטח כולם עכשיו ישמיצו את החברה הזו. אני בתחום המון שנים ולא רוצה לקנות מחשב בגלל השם (IBM דל וכו') אלא בגלל הקרביים שלו (מעבד זיכרון וכו') ולצרכים שלי. בקצו, מחשב 1.73 סנטרינו על פלטפורמת סונומה עם דיסק של 40GB 512MB זיכרוןשנתיים אחריות מהן שנה אחת בינלאומית כונן קומבו ומסך 15" ועוד (ניתן לראות כאן http://ivory.co.il/category.asp?catcode=113) המחיר 4470 עם ווינדוס ותיק מתנה. אני הגדלתי את הזיכרון ל1 GB וזה פשוט תענוג. הכל רץ ואני ממליץ. אגב עם הגדלת הזיכרון עלה המחשב 4700 ש"ח.

bar666xp

New member
?! לא שיש לי משהו נגד MSI אבל..

באתר היצרן לאומת ivory.... המעבדים האפשריים בM520... Intel® Centrino™ Mobile Technology Intel® Pentium® M Processor 725/735 בIVORY מופיע... מעבד Intel Pentium M740 Dothan 1.7GHz 2MB SONOMA אגב בS260... באתר MSI Intel® Celeron M 330/340/350 Intel® Pentium® M Processor 725/735 בIVORY מופיע... Intel Pentium M740 1.7GHz 2MB Dothan SONOMA?! מעניין מה יש במחשב הזה בסופו של דבר. היצרן לא עידכן את האתר או IVORY. למי שרוצה לדעת מה זה משנה 735 הזיכרון במעבד 400MHZ לעומת 740 שבו 533MHZ לדוגמה...אפשר לראות כאן...באתר אינטל... http://www.intel.com/pressroom/kits/quickreffam.htm

levikon

New member
אז אם אתה בתחום הרבה שנים אתה כנראה

לא ממש מבין אותו. כי אז הייתל יודע שבניידים השם הרבה יותר חשוב מאשר בנייחים. אבל מי אני שאגיד טעית לבן אדם שנמצא "הרבה שנים" בתחום...

Jan22

New member
אני אומר לך מדוע לא MSI ...

לפני מספר חודשים נתקלתי בנייד MSI שאיכות החומרים שלו היתה כל כך ירודה , שהתחיל להתקלף ; בעל הנייד פנה לחנות בבקשה להחליף / לסדר את הבעיה אולם קיבל תשובה שלילית . כמו כן ,המאסיביות של הנייד מבחינת עמידות לא מרשימה כלל ! בכל מקרה ,זוהי התרשמותי ,בהצלחה חביבי !

Dark Sirius

New member
../images/Emo18.gif קצת מחשיד

ההודעה הזאת נראית לי כמו פרסומת סמויה של אייבורי
.

בארe7

New member
ממש לא מחשיד

אני אדם פרטי לא שייך לחברת איבורי. ולהוציא יותר ממה שאני שילמתי על משהו שבעוד שנה נחשב כבר ישן ממש לא בקטע. בעניין המעבדים, שאני בונה אותם במפעל בקריית-גת...אז יש תוכנות שבודקות את תכולת המחשב וכך אפשר לראות שמכרו לך באמת מה שאמרו. לא חסיד של איבורי או כל חברה אחרת. IBM זה כבר LENOVO הסינית, השירות של HP על הפנים, המחשבים של פוג'יטסו-סימנס מחממים את הידיים (טובים לחורף) וכן הלאה. לכל פירמה יש סטיגמה ודיעות קדומות. אני בעיקרון של לקנות מה שצריך והכי טוב שאפשר להשיג בתקציב שיש ולא כי לחבר או לשכן יש כזה...

Jan22

New member
בקצרה ...

שלום לך ! בגלל שאת מתעתדת להתנייד עם הנייד הרבה (לצורך שימושי סטודנט) , מומלץ לקחת נייד שהן חזק מבחינת עמידות והן בעל אחריות של 3 שנים . הדגם הבא של DELL מגיע עם מפרט סביר מאוד עבור שימושייך ; מעבד P.M 1.73 זיכרון 512MB ,הרדיסק 60GB וצורב קומבו במחיר של 5600ש' . http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1620&catcode=130&AdCat=&parentid= ברוב המקרים ,לשימושי משרד (אופיס ,גלישה ,סרטים וכיוב') הייתי ממליץ לך לקחת מעבד סלרון ובכך להוזיל את המחיר משמעותית ,אולם למשימות של פוטושופ ושות' - מומלץ לקחת מעבד פנטיום ! בהצלחה !

למעלה