אני צריכה עזרה דחופה..........

אני צריכה עזרה דחופה..........

למי יש איזה מתכון סבתא או משהו כזה להוריד את החום ושהאף שלי יפסיק לנזול כל מתכון רק שיהיה זול אני תיכף כבר מתעלפת חברים עוצו לי עיצה בבקשה אני מחכה

ד ו ר י ן

New member
בתרופות סבתא ...

אינני מבינה אך בתור היפוכנדרית ידועה המשחקת ארץ עיר על תרופות אוכל להמליץ לכן על כמה כדורים או כדוריות א ................ סטופ מ´ מוקסיפן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלאק ארץ עיר הרסת אותי לגמרי ומוקסיפן אסור לי אז יאלללה מהתחלה א............................... חחחחחחחחחחחח

וואוו לי וואוו - חן חולה אבוי לי../images/Emo10.gif

אני מיד רוקחת תרופה שרק סבתא יודעת אבל סבתא שכחה את המרשם לעזרה להביא לנו לפני מותה ולכן תקבלי עזרה ידועה לחום יעזור רק אקמול מקווה שאין שיעול? ולאף יקירתי קחי טיפות אף, יפתי ואם כל זה לא יעזור כנסי לאמבטיה או לכיור במים שטפי את החיידקים ולהם תאמרי שלוםלומים

קרן אור לי מתוקה שלי

אם לא הייתי חולה הייתי נותנת לך
אבל לא רוצה שתדבקי אז שולחת לך
לא עוזר לי שום אקמול ואמבטיה אין לי ואם אנסה לכנס לכיור אוי ואבוי בטח התאשפז על פציעה חמורה ושלא נדבר כל הכיור מיסכן עליו נגיד נחמד הוא היה

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo123.gif

היה עכשיו פון עניתי אך לא שמעו אותי צריכה לקרב את האף ולדבר רק כך כי התחלתי לדבר משם

אני ממחלות לא מפחדת

אז לך
נותנת מקסימום יחדיו נהיה חולות ונעשה קטעים כמו משוגעות

קטעים תמיד עושות...

ואני מזה גם נהנית מאוד יאללה נשמה סיימת כבר את הניקיונות? ליבשי את סינר ההומור ותתחילי לשרשר באור

sahr12

New member
סבתא מתה אבל סבא עוד חי..חחחח

אז כך..לגבי החום יש למרוח את הגוף בעראק..ללבוש פוטר..ולהיכנס מתחת לפוך...עד שהגוף יזיע ככל האפשר...לאחר מכן יש להתקלח במים פושרים.. ולחזור על הפעולה ככל שנדרש...בדרך כלל פעמיים ויוצאים מזה... נעבור לנחירייך הסתומים...חחח יש להניח סיר על האש..לשים בתוכו מים עם שלוש כפות מלח לבישול... להרתיח,לעטוף תראש במגבת...להתקדם עם פנייך הנאות לכיון הסיר..להשתדל שלא יברחו אדים...ע"י השימוש במגבת..לסתום תפה (מקווה שתצליחי.....חחחחחח) ולנשום רק דרך האף....לקנח ולא "למשוך"... רק בריאות סבא שאוכל שום עם שמן זית ס´

yafit75

New member
שכחת את השום!!!!

תאכלי 2 ראשים של שום,,, תמרחי בצל על המצח,,,, שני מלפפונים חמוצים באף,,, עגבנייה בפה,,, ויאללה תעשי סלט!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רבאקק לא אמרו לך שהעגבניות עכשיו 10 ש"ח לקילו? יאללה תעשי הלוואה....חברה חחחחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
אחרי זכייה כזאת, אני צריכה הלוואה,,

חחחחחחחחחחח אהבתי את השיניים שלה,,, בת כלבה,,, העגבנייה הזאת,,, היום כבר לא עושים מטבוחה! בגללה,,,

תודה שחר../images/Emo24.gif

יש לי באמת בעיה אחת גדולה וזה עם לסתום ת´פה קשה לייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחח

למעלה