אני צריכה עזרה דחוף!!

מיכללי92

New member
אני צריכה עזרה דחוף!!

אני רוצה להתחיל ללמוד לסוע על סקייטבורד .. אני גם רוצה לקנות סקייטבורד אבל אני לא יודעת איזה כדאי לי ושל איזה חברה אני צריכה .. ואני גם רוצה לדעת אם יש חוג מסויים או מקום שאפשר ללכת אליו ללמוד .. אהה ... ואני רוצה לדעת איך אתם התחלתם לסוע .. בבקשה תעזרו לי .. מיכל :]]

P L A N B

New member
תשמעי...

בקשר לקניית סקייטבורד החברה זה לא המרכיב חשוב כול כך... מה שחשוב זה עם הסקייטבורד נוח לך... ובקשר למקומות נסיעה... את לא חייבת ללכת לחוג... לכי עם כמה סקייטרים שאת מכירה הם בטח מכירים ספוטים שיש לכם בעיר... ופשוט תלמדי ותשתפרי... ותסעי עם כאלה שטובים ממך זה ממש עוזררר...

מיכללי92

New member
ואם אני לא מכירה כאלה??.

איך אני יודעת אבל איזה סקייטבורד הוא טוב ושווה לקנות אותו??.. ואני לא מכירה סקייטרים.. היחיד שאני מכירה גר 4 שעות נסיעה ממני וזה לא כ"כ נוח .. מה לעשות ??..

P L A N B

New member
תשמעי...

בקשר לקניית סקייטבורד טוב... זה פשוט תקני באחד החנויות האלה: בורדורליין (קניון שבעת הכוכבים בחניון,) סטריט מאשין (ת''א רחוב בן יהודה 198) לייטוואב (ת''א רחוב בוגרשוב 72) קאבליראל (ראשון לציון רחוב רוטשילד שכחתי את המספר...) כל הציוד בחניות האלה הוא איכותי... פשוט תבחרי... הם חנויות מקצועיות... (לא כמו ספורט דיפו) בקשר למקומות לנסוע איפה את גרה אולי אני מכיר איזה ספוט? ולגבי סקטריים פשוט תתחברי אליהם בטוח יש כמה בבית ספר שלך...

mcGooo

New member
יש פה בכרמיאל

בערך 5 סקייטרים שנוסעים כל יום יש פארק ברבין שנוסעים שם ליד כיכר האבן

מיכללי92

New member
קודם כל תוודה ..

דבר ששני ..אני גרה בכרמיאל ...אז יהיה לי קשה להגיע למקומות האלה .. אולי אתה מכיר חנויות בחיפה או נהריה ??. ואם את מכיר מקומות בכרמיאל והסביבה אז בבקשה תגיד לי :]

P L A N B

New member
יש יש סקיטריים בכרמיאל...

אני יודע שיש סקייטרים בכרמיאל והם נוסעים ברחבה הענקית הזאת עם הבוקס... היה שם דמו של DC STAR ISRAEL... אין לי מושג איפה זה אני פשוט יודע שיש שם סקייטרים... ובקשר לחנות אני חושב שיש בחיפה ב-x park... אני לא בטוח...

msn1

New member
אני יודע שיש בכרמיאל

כמה סקייטרים ממש אופנתיים וסקסיים אבל זו רק שמועה וזה לא יודע

מיכללי92

New member
חח ...תוודה ענקקית לכולם ..אהה

ושל איזה חברה כדאי לי לקנות את הסקייטבורד ??. ויש פה מישו מהאזור שלי ??.. שאולי יעזור לי .. חחחחח.. ושאלה ...איך אתם התחלתם ??.. תוודה לכולם :]

msn1

New member
אוקיי זה סיפור יפה

אני זוכר שהייתי בשחר נעוריי לפני כחמש שנים שיחקתי לי בכדור בשכונת מגוריי פתאום מגיח מהפנייה חבר עם סקייטבורד חד שונוצץ, אני אפילו זוכר שהיו עליו גולגלות וכרישים עם בנדנות מאז אותו יום החיים שלי השתנו. אני זוכר שהלכתי לחנותהספורט שבעירי הקטנה (עכו למען העניין) וקניתי גלגשת עם כיתוב RAVE למטה בכחול ושחור הנוסטלגיה מכה בי ואני זוכר ימים לוהטים של קיץ בתולי שהתאמנתי בהם שעות על אוליים וכדומה סתם לא זה שקר.

מיכללי92

New member
חחח...סבבה לך :]]

אני ממש מקווה שאני יצליחח לעשות משו וללממוודדדד .. אני כבר כמה שניםם מתה להתחיל ופשוט עשייתי אקרובטיקה והתעמלות קרקע ומכשירים אז בכלל לא היה לי זמן .. אבבל אני ממש ממש רוצצצצצצצה !! :]]

למעלה