אני צריכה עזרה דחוף!!!

advora12

New member
אני צריכה עזרה דחוף!!!

קראי בפורום ובמיספר מקומות שאם לוקחים ל-קרניטין ליפני האימון ואחרי הוא עוזר בשריפת שומנים.הייתי רוצה לדעת מאיפה אוכל לרכוש את המוצר והאם המוצר באמת עוזר. מקווה שתענו לי מיטל

היי מיטל

את יכולה לרכוש את זה בחנות לויטמינים כמו גיאןסי אבל אל תבני על זה שזה ממש שורף קלוריות ומוריד משקל.זה מוצר יקר ולא שווה לקנות בכלל. להרזייה פשוט צריך לאכול נכון וללכת.

F10 בדחיפות

שלום מיטל, ל-קרניטין הוא דו-פפטיד המסייע בניצול השומן כמקור אנרגיה במטבוליזם אירובי. יתרונו בכך שהוא מאפשר בתא-אוקסידציה של חומצות שומן ארוכות שרשרת ובכך מגביר את ניצול השומן כמקור אנרגיה על חשבון הפחמימות במאמצים תת-מרביים. שילוב בין תזונה נכונה, אימון גופני נכון ותוספי תזונה בהחלט יכול לסייע בהשגת המטרה. ההמלצות לגבי ל-קרניטין הם כ-2 גרם שעתיים לפני אימון אירובי. עדיף לשלב אותו עם Q10 במינון 60 מ"ג. בברכה, מולי

כל אחד ודעתו

אני ממש לא מסכימה עם האמרה הזו מנסיון. אין צורך לממן את חברות הויטמינים. אין מה לעשות הנסיון מדבר בעד עצמו.

tamarklei

New member
מאמנת כושר נכבדה../images/Emo140.gif (קחי נשימה...)

"הצורך" לממן את חברות הויטמינים שקול ל"צורך" לממן את חברות המזון למיניהם. ובמילים אחרות: ה"צורך" שאת מדברת עליו איננו רלוונטי. נקודת המבט צריכה להתמקד בצרכי הגוף. אמנם מזוננו המגיע לקיבה מכיל ויטמינים רבים , אך לא כולם מצליחים להיספג בגופנו. גם אני אוחזת בדעה שאין צורך בניצול תוספי המזון להרזיה מהירה, כמו שריפת שומנים מואצת. אבל אני כן בדעה (ואפילו מעודדת לכך), שיש ליטול תוספים במקרים מסוימים. כמו אשה בדיאטה, התזונה שלה דלה בויטמינים (למרות שעדיין בתזונה נכונה היא עשויה לקבל את התוספים הטבעיים שהיא צריכה, כמו למשל, הסלט הירוק המכיל מינרלים חיוניים.) במקרה שלה, תוספי מזון מסויימים יקלו על תחושת התשישות והרעב כתוצאה מהדיאטה. הדבר אמור גם לגבי ספורטאים, שעומס אימוניהם מחייב את הכללת תוספי המזון התפריט התזונה שלהם כמו מולטי- ויטמין, ובמינון כזה שהתזונה הרגילה אינה מספקת בהתאם לצרכי הגוף של הספורטאי.

tamarklei

New member
ואגב, גם דבריי נאמרו מנסיון :

זאת משום שאין לי כל הסמכה במדעי התזונה.

תמר תקשיבי../images/Emo70.gif

אני אמרתי וכתבתי שכל אחד ודעתו הוא. אני אמרתי את דעתי וזו זכותי.להוריד במשקל לא צריך לקחת שום דבר אם אין שום בעיה רפואית זה הכל. כל התוספות למינהם זה ממש לא לעיניין לדעתי ולדעת חבריי למקצוע מנסיון ותאמיני לי שיש לי הרבה נסיון בתחום וגם בתזונה. עדיף ורצוי שהכל ייעשה ללא וטימינים בכלל.אם קיימת בעייה אז בהתיעצות עם רופא אפשר לקחת מה שמומלץ.ולא סתם לקנות כי המוכר אמר שזה שורף יותר שומנים בזמן מה נו באמת........ הרי לא חסר אנשים שיורדים גם ללא כל התוספות המיותרות הללו. אז לקחתי נשימה והבעתי את דעתי. שיהיה לך אחלה יום

2גנית

New member
מה עם קפה שחור שמעתי שזה עוזר

צריך לשתות שעה וחצי לפני (עם סוכרזית)

neuron

New member
קפה שחור

או נכון יותר- קפאין, מסייע אף הוא בתהליך של הפקת אנרגיה משומן במאמצים תת מירביים. עובדה שרצי מרתון ורוכבי אופניים יודעים לנצל מזה שנים רבות.

neuron

New member
על מה בדיוק ???

...או שזו פשוט התנהגות רפלקסיבית של מאמנות כושר?

למעלה