אני צריכה עזרהה

אני צריכה עזרהה

די אני לא יודעת כמה זמן אני אמשיך להחזיק מעמד...פשוט נמאס לי...אני מעמידה פנים שהכל בסדר אבל כלום לא בסדר...נמאס לי לחייך למען המשפחה שלי ולהראות שהכל בסדר שכלום לא ככה!!!אני לא יכולה לחוות את הכאב הזה ועוד רגשות אשם שכאלה...כלום לא הולך אני לא מצליחה לישון ואפילו בכאב הפיזי אני לא שולטת יותר...תעזרו לי...

הכללל

הכל כל כך קשה לי...אני לא יכולה להתמודד עם זה יותר אני רוצה את אמא שלי...אני כל כך מתגעגעת אליה..ומצטערת כל כך שלא היצלתי אותה...אני מחייכת כלפי חוץ אבל מבפנים הכל רע לי...אני מעדיפה כל דבר על פני כל הכאב הזה...

להציל אותה???

היא נפטרה?? זה טוב לדבר על הכאב! לשפוך אותו החוצה לבכות לשתף.. ספרי קצת יותר שאוכל להבין. בנתיים שולחת

אוףףףף

כל כך קשה לי עם זה..עשיתי על אמא שלי החייאה...וזה לא הצליח אוףףףף אולי אם הייתי עושה דברים יותר טוב!!!!כל החיים אני אצטרך לחיות עם זה...

אנונימית יקרה..

יכולה להבין את המקום שאת נמצאת בו.. את הקושי והאשמה.. אני מאמינה שיבוא יום ותביני שאת ממש לא אשמה.. אני לא מכירה את כל הסיפור.. אבל אני מניחה שעשית כל שיכולת כדי לעזור לה.. לפחות נתת לה סיכוי.. הזדמנות.. וזה המון.. דורש המון כוחות.. נצלי את הכוחות הללו כדי להתמודד עם מה שקרה ולהשתחרר מהאשמה.. שולחת לך הרבה חיבוקים וחיזוקים
|חיבק| איתך..

למעלה