אני צריכה להיתוודות

אני צריכה להיתוודות

אננניייי שוננאאאתתתתתתתתת ממממייייייככאאאאאללללללהההההההההההה ויש לי יס ותמיד היה לי יייססססססססס ובכלל לא ראיתי מיכאלה ולא עקבתי אריכם במשך יותר משנתיים אלה אחרי הטימטום שלככםםם שאתם רואים מיכאלהה סייידדדדדדדדרההההה דווחחחההה ומשפט חכם לסיום................ השיר שלנו שולתתתתתתתתתתתתתתתתתת

M o o M o o

New member
../images/Emo6.gif

ילד רע 16

New member
המאבק על עתיד העולם כבר החל../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif../images/Emo174.gif

הם רוצים לקחת לנו את הכדור.
לא לשחק.
לקחת. לתמיד.
רק אחד יכול לעצור אותם. אם הוא יכשל... אנחנו היסטוריה. פורום 'הנ)פילים' מזמין אתכם להגן על העולם כולו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1782

ננננעעעככככוווווןןןןןן

אאאתתת צצצווודקקקת!!!!111 ההששששיייררר שלללנווו שששווווולללתתתתתת ללנננננצחחח!!!11 מממיייכאאאלללהההה זזהההה פפפוווויייייההההה!!!!!!!111 אאאנחנווווו ססתתתתומיייםם!!!!!!!!1 [כן, לקח לי חמש דקות לכתוב את זה
נו זה קשהXD]

חחחלללאאאססס

דיי כבר עם הגלעדוסס הזההה אננייי לא שוםם גלעדווססס ועם כבר מדבריםם אזז אפשרר הסברר בבקשה מי זה הגלעדוססס החראא הזה שאתתה מדברר עלייוו כל הזמןן אולי אני ייצור איתו קשר ואנחנו נתכנן תוכנית ביחדדד כדייי להישטלת על הפורוםם ואנחנו נהייה המלכיםם של הפורום ונישלוט עליכם ואתם תעשו מה שאנחנו נגידד אז מי זה גילעדוס???!???!?????!

למעלה