אלה לא שנות ה20 שבהם כל אחת היתה בתולה לפני הנישאוים אמרתי את זה כבר ואני אומרת את זה שוב זה דבר טבעי בסך הכל .... ואין הרבה מה להצטער וזה לא קשור לגיל זה קשור לבשלות... זה כל אחד עם עצמו .....כל אחד יש לו זמן משלו וגם אם הם יפרדו ביג דיל... זה כולה סקס
אנחנו פשוט ריאליסטים ... כי בסך הכל מה יש לה למהר? וסקס זה כן ביג דיל ... אני אישית לא הייתי מוכנה לשכב עם כל אחד ... יש לקחת בחשבון את המחלות שיכולות להיווצר וכל מיני סיבוכים... מה היא צריכה את זה עכשיו?! לדעתי גיל 16 זה גיל סביר בשביל ....... אבל נכון, זה לא הגיל אלה התרגיל ... הקיצר... אני הייתי מציעה לך לחכות קצת, אין לך מה למהר.
גם -בקונדום- זה לא 100% שזה יעזור!! אם הקונדום יקרע לו? .... או לא יודעת מה ... חוץ מזה ההודעה הזאת יותר מתאימה לפורום: "בעיות בגיל ההתבגרות" לא לכאן...
לא חסר מקרים... חוץ מזה היא עוד צעירונת, מה היא ממהרת? ואני חשבתי שזה פורום על ביה"ס, טוב אם את אומרת כך, מי אני שאתווכח איתך... וברגע זה תם הדיון על זה! זה רק נימרח כמו מסטיק, וזה יכול להימשך בלי סוף ובאמת אין לי כוח לזה ... יש משהו בדברים שאת אומרת, וכך לגביי ולאחרים.... ופה אני חושבת שהיא צריכה לעשות את השיקולים שלה לגבי כל השירשור הזה ....
קודם כל לפי דעתי אם את*מוכנה נפשית ופיזית ומצפונך נקי ואת בטוחה שאת רוצה את זה ולא רק חברך ואת באמת אוהבת אותו ולא רק רוצה להוכיח לעצמך משהו או שכל חברותיך עשו את זה כבר או שאת פשוט חושבת שאת באמת אוהבת אותו וכו´ אבל תיבדקי טוב טוב אם זה לא מסקרנות ואם זה לא בלהט הרגע! ואם אחרי שבדקת והכל אז אני חושבת שאת צריכה ללכת לגינקולוג כדי שירשום לך גלולות כי קונדום זה לא כ"כ בטוח רק 90 אחוז מהמקרים לא ניכנסו להריון מזה שאלה:את בטוחה שהוא לא לוחץ עלייך או משהו או שאת עושה את זה כדי להראות לך או לחברותיך שאת גדולה ולירכוש מזה צומי או משהו כזה? אל תיתביישי לענות לי על זה בכנות כי גם ככה אני לא מכירה אותך ויש לי ניסיון בדברים כאלה תיכתבי ל ישר לאימייל ואף אחד לא יראה אחותי
______________________________________________________________________ ואם אחרי כל זה את עדיין חוששת כי סקס זה יכאב וכל זה אבל אם את באמת אוהבת אותו מזה כאב קטן לעומת אהבה גדולה לעומת רגש עצום של שני אנשים שרוצים להיתקרב ולהיתקרב ולהיות גוף אחד ? כלום! אז תלכי על זה כי לפי דעתי סקס הוא אמצעי להביע את האהבה
ולא יותר מזה( יש אנשים שחושבים שזה אמצעי להשגה ) [email protected]. מחכה לתשובה ולתגובות שוקולד
את אומרת שאתם נסחפים אבל זה ב"סבבה"- אז מה הבעיה? הפער בינכם הוא כלל לא גדול, ואת והוא אוהבים אחד את השנייה (לדברייך), אז מה ה"חטא" הגדול? כול עוד שניכם מרגישים בנוח, ולא כופים אחד על השני, משהו, אין בעיה, בל"הסחף"....
עם כל הכבוד שאני בת 12 וקצת, את באמת יכולה לחכות ואם הוא אוהב אותך הוא יחכה בשבילך, לא? אם את ממש רוצה אז בסדר, אבל באמת כדאי שתהיה לך הגנה, ובכלל אני חושבת שבאמת כדאי לחכות...!