אני בת 14 וחצי ויש לי חבר הוא בן 16 וחצי עכשיו בזמן האחרון אנחנו קצת נסחפים אבל בסבבה ואני לא יודעת אם כדאי לי להעלות עוד שלב או לחכות אם זה קצת אני נורא אוהבת אותו והוא אוהב אותי יותר מזה... מה אתם הייתם עושים
אני שמחה שאתם אוהבים אחת את השני אבל כדי לך לחכות קצת ולא לעלות ישר לשלב הבא, כי אחר כך אם תצטערי על מה שעשית את לא יכולה לשנות את זה. שאלה: מה זה בשבילך השלב הבא? אז לפני שאת עושה משהו תחשבי טוב טוב אם את יכולה לחיות אחר כך עם מה שעשית מקווה שעזרתי ב-
אני לא מבינה למה אתם לוקחים את זה כ"כ קשה זה בסך הכל דבר טבעי זה לא משהו רע להפך זה משהו טוב מאוד....... כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי כנראה את לא בטוחה כי עדיין את לא יודעת את כל מה שאת צריכה לדעת בנושא בכלל דברת עם חבר שלך על זה? לא כדאי להכנס לזה בלי לדבר איתו והכי חשוב שתהיה לך הגנה!
תראי יש לי מספיק נסיון בדברים אבל ל הלכתי עד הסוף... לדעתי אין לסקס גיל.... וזה לא משהו שצריך להתבייש בו ולא כל מי שמחליטה לקיים יחסי מין בגיל צעיר נחשבת זונה אם את אוהבת מישו ואת רוצה בכיף אבל תדאגי שתהיה מוגנת... ותחשבי לפני זה אם את רוצה שהוא יהיה הראשון כי חויה ראשונה תמיד זוכרים ובשבילך לוליטה.... את לא בדיוק יכולה לקבוע למישהי אם היא מוכנה או לא זו הרגשה פנימית פרטית שלה
שאת חושבת ! כלומר... לא תמיד הגיל קובע אלה הבגרות הפנימית... אם את חושבת שאת מספיק "מבוגרת" (לא בגיל) אז לכי על זה! מצורפת כתבה בעיתון נוער שבישוב שלי...
צ´מעי, אני אישית חושבת שכדאי שתחכי קצת, כי בכל זאת את כולה בת 14, מה ילדה בת 14 צריכה עכשיו להזדיין?! ... אבל אם את באמת רוצה.... וחושבת, סליחה יודעת שאת באמת מוכנה נפשית ופיזית ... אז מי אני שאני אגיד לך לא ... רק תוודאי שיהיה לו קונדום (
כדאי לך לחכות.... והנה הסיבות שלי 1: מה אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה 2: זה נכון שאת אוהבת אותו והוא אותך אבל אם **** איתו ותפרדו אחר כך את סתם טצטערי על זה... ואם לא תפרדו אז מה בוער? תשכבו יותר מאוחר