אני צריכה יעוץ

אני צריכה יעוץ

אני בת 14 וחצי ויש לי חבר הוא בן 16 וחצי עכשיו בזמן האחרון אנחנו קצת נסחפים אבל בסבבה ואני לא יודעת אם כדאי לי להעלות עוד שלב או לחכות אם זה קצת אני נורא אוהבת אותו והוא אוהב אותי יותר מזה... מה אתם הייתם עושים

תגובה:

אני שמחה שאתם אוהבים אחת את השני אבל כדי לך לחכות קצת ולא לעלות ישר לשלב הבא, כי אחר כך אם תצטערי על מה שעשית את לא יכולה לשנות את זה. שאלה: מה זה בשבילך השלב הבא? אז לפני שאת עושה משהו תחשבי טוב טוב אם את יכולה לחיות אחר כך עם מה שעשית מקווה שעזרתי ב-
- תמר שרוני

shiri-d

New member
תעשי מה שמתאים לך....

במקומך הייתי מחכה עוד קצת
את לא ילדה קטנה, אבל את עלולה להתחרט על מה שעשית, אולי לא מחר מחרתיים, אבל בעוד כמה שנים
אז תחשבי על זה... שירי

לפי דעתי

לא צריך לעשות מזה עניין גדול זה רק טבעי שתחשבי על זה אם יש לך חבר ושתרצי עדיף קודגם כל שתהיה לך הגנה ואחרי זה את תהיה יותר בטוחה בעצמך

נראה לי הולך להיות כאן שירשור ארוך

אני לא מבינה למה אתם לוקחים את זה כ"כ קשה זה בסך הכל דבר טבעי זה לא משהו רע להפך זה משהו טוב מאוד....... כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי כנראה את לא בטוחה כי עדיין את לא יודעת את כל מה שאת צריכה לדעת בנושא בכלל דברת עם חבר שלך על זה? לא כדאי להכנס לזה בלי לדבר איתו והכי חשוב שתהיה לך הגנה!

LoLiTa2002

New member
יא וואראדי!!!!

ממי אם רשמת כזה דבר כניראה שאת מנוסה ואת יודעת מה?! חבל!!! כי את עוד צעירה רק בת 14! את עוד תצטערי על זה שלא חיכית כי גם אם את חושבת שאת מוכנה את לא!

אם התכוונת אלי אז:

תראי יש לי מספיק נסיון בדברים אבל ל הלכתי עד הסוף... לדעתי אין לסקס גיל.... וזה לא משהו שצריך להתבייש בו ולא כל מי שמחליטה לקיים יחסי מין בגיל צעיר נחשבת זונה אם את אוהבת מישו ואת רוצה בכיף אבל תדאגי שתהיה מוגנת... ותחשבי לפני זה אם את רוצה שהוא יהיה הראשון כי חויה ראשונה תמיד זוכרים ובשבילך לוליטה.... את לא בדיוק יכולה לקבוע למישהי אם היא מוכנה או לא זו הרגשה פנימית פרטית שלה

miko p

New member
באמת היא צודקת

מה יכול להרוס תחיים בזה? וזה דבר טבעי לגמרי ...

חייזרון

New member
עצם העובדה שאת שואלת

זה אומר שאת לא בטוחה בזה. ולכן לדעתי אל תעשי את זה עד שלא תהיי בטוחה בכך. תעשי את זה כאשר לא תצטרכי לשאול את דעת חברי הפורום! דון קישוט

אני חושב שאת צריכה ללכת איך

שאת חושבת ! כלומר... לא תמיד הגיל קובע אלה הבגרות הפנימית... אם את חושבת שאת מספיק "מבוגרת" (לא בגיל) אז לכי על זה! מצורפת כתבה בעיתון נוער שבישוב שלי...

$ מעיין $

New member
נוני הקטנטנה ...

צ´מעי, אני אישית חושבת שכדאי שתחכי קצת, כי בכל זאת את כולה בת 14, מה ילדה בת 14 צריכה עכשיו להזדיין?! ... אבל אם את באמת רוצה.... וחושבת, סליחה יודעת שאת באמת מוכנה נפשית ופיזית ... אז מי אני שאני אגיד לך לא ... רק תוודאי שיהיה לו קונדום (
) ....
מעיין

shualpower

New member
לדעתי....

כדאי לך לחכות.... והנה הסיבות שלי 1: מה אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה 2: זה נכון שאת אוהבת אותו והוא אותך אבל אם **** איתו ותפרדו אחר כך את סתם טצטערי על זה... ואם לא תפרדו אז מה בוער? תשכבו יותר מאוחר

shualpower

New member
תיקון טעות

טצטערי=תצטערי ושכחתי עוד משהו הרי את בת... וזה ידוע שבנות יכולות להשיג **** מתי שהן ירצו אז למה עכשיו? תחכי קצת

תראי..

אם את מוכנה ואת חושבת שאת לא תתחרטי על זה, אז לכי על זה! אבל אם לא, אז לא כדאי.. ורק העובדה שאת שואלת אותנו זה אומר שאת לא בטוחה, לא? -מיכל-

למעלה