אני צריכה חוות דעת ...

bodrlein

New member
אני צריכה חוות דעת ...

אני מאורסת כבר 9 חודשים , כשהוא הציע לי לא הייתה טבעת , ועדיין אין .
בחג האהבה לא קיבלתי כלום .
אתמול היה לי יומולדת ונסענו למשפחה שלו , (הוא לא סיפר להם) . ושוב לא קיבלתי כלום .
מה אתם הייתם עושים?????

sani48

New member
די נו,את אמיתית?

לא כולם נותנים למתנות החומריות משמעות כל כך ג

וגם לא למועדים מסויימים וכללי הטקס, ייתכן שכזה הוא בן זוגך- את מכירה אותו ואמורה לדעת. אני מציעה לך לשפוט את הזוגיות בינכם ע"פ ההתנהלות השוטפת ולא ע"פ נקודות ספציפיות, איך הוא בדרך כלל, איך הוא מבטא אהבה כלפיך, האם את מרגישה שאכפת לו ממך וכו'.

כמובן שאם הענין מפריע לך את גם יכולה לדבר, תגידי לו שעבורך המועדים האלה משמעותיים והיית מצפה לקבל מתנה ויחס מיוחד ושיקח לתשומת ליבו להמשך, בנוסף תאמרי לו שאת מעוניינת בטבעת אירוסין (זה לא כזה מופרך שאין, גם לי אין- אני ביקשתי מבעלי לא לקנות לי כזאת כי לא אשתמש בה).

marioForever

New member
אז איך התארסתם ?

תראי, זה משהו חומרני וכמו שענו לך אני לא הייתי נותן למשהו חומרני משמעות, אבל יש אנשים שבשבילם זה סמל למחוייבות וללא יודע..
האם יש אפשרות לקנות טבעת עכשיו ב900 שקל ? אולי הכי טוב שפשוט תדברי איתו ?

sani48

New member
אני דווקה הייתי מייחס לזה משמעות

מבלי קשר לטבעת,ולדברים החומרנים,אם יש לבת זוג שלו יום הולדת,הוא לא חייב לקנות לה איזה תכשיט,הוא יכול לעשות בשבילה משהו פשוט רק שיהיה מהלב,שהיא תרגיש מיוחדת,לפחות פעם בשנה,מגיע לה לא? אני מניח שהוא לא עשה כלום,אחרת היא היתה מציינת את זה,ולא רק זה,היא גם אומרת שהוא לקח אותה למשפחה שלו,ובכלל לא שיתף אותם שלבת זוג שלו(אישתו לעתיד)יש יום הולדת,זה לא ניראה מוזר?קשה לו לשתף אותם ולהרים לכבודה לחיים שהיא תרגיש שזה היום שלה?מבחינתי זה נישמע מוזר לאלה,בגלל זה גם שאלתי אותה עם היא אמיתית,כי לא שמעתי על הרבה מיקרים כאלה(אם לפני החתונה הוא כזה קר,אחרי זה הוא יהפוך לקרח)

Megie

New member
אותי זה היה מכעיס

טבעת זה סמל האירוסין, בכלל לא משנה המחיר שלה..משנה העובדה שזה חלק מטקס מסורתי כדי להעצים את הקרבה.. לא ברור למה הוא לא הסביר, ואם הסביר למה אין טבעת..אז בעצם אנחנו לא ממש נוכל לעזור, ייתכן וזה עניין כלכלי ורצון כבר להתארס אבל לחסוך לטבעת שבאמת רוצה להשקיע בשבילך..לא ממש נעים לספר למשפחה כשאין טבעת להראות..ייתכן וזה העיניין?

אם אני לא טועה טבעת אירוסין היא משהו יחסית

חדש בארץ, זה בכלל לא היה נפוץ עד לא מזמן... אלה כללי טקס ש"השאלנו" מחו"ל. בכל אופן בעיני אירוסין= אנשים שבכוונתם להתחתן, אם הם החליטו להתחתן אז הם מאורסים, הם לא באמת חייבים טבעת. כמובן שאם היא מעוניינת בכזאת- אין בזה שום דבר רע, אבל אולי הוא טיפוס קצת אחר והוא לא הבין את חשיבות הטבעת בעיניה, אז שתבקש.
כאמור לי אין טבעת ומראש ביקשתי שלא תהיה כי חשבתי שחבל על הכסף שלנו, בכל זאת אלפי שקלים על תכשיט שלא אענוד.

2461

New member
בולשיט- מזה השטויות האלה ״חדש בארץ״????

זה לא חדש ולא בטיח, שיקנה טבעת ולא יתמקצן על אישתו לעתיד.

מה עוד נשאר לו?

לא הייתי שורדת הקשר כזה.

אני בטוחה אמנם שהוא מראה אהבה בדרכו שלו, ושאתם אוהבים, אחרת לא הייתם מאורסים.

וכן, יש אנשים שמתנות זה לא הסגנון שלהם, למרות זאת, הוא כן צריך להשתדל בשבילך .

אני לא אומרת שצריך לחגוג כל דבר, או לקנות כל הזמן.

אבל יום הולדת?

אירוסין...?

אלה אירועים שמצריכים בעיני מקסימום תשומת לב. ( לא ברור איך הוא לא אמר להם... )

לא הייתי מצליחה להסתיר את אכזבותיי מדברים כאלה, או להתחתן עם אדם שבעצם היה מאכזב אותי לא בכוונה, אבל עדיין מאכזב.

אם אתם מאורסים, איך הוא לא יודע שדברים כאלה חשובים לך ?

למעלה