אני צריכה את עצתכם....

t h e snake

New member
אני צריכה את עצתכם....

אז ככה, אני לומדת בחדרה כבר חודשיים נהיגה. עשיתי עד היום 30 שיעורים, והמורה רוצה להגיש אותי לטסט בשבוע הקרוב ... והבעיה היא כאן.. אני בקבלנות. ואני לא יודעת אם הוא רוצה להגיש אותי כי אני באמת מוכנה... או סתם כי שילמתי מחיר נמוך, אז הוא יפסיד עליי... עוד פירוט... הוא מנהל בית הספר, ואני לומדת איתו ועם עוד מורה של בית הספר שלו במקביל, ושניהם אמרו שאני מוכנה.. עד עכשיו הרגשתי לא מוכנה.. אבל עכשיו הוא ממש לוחץ, וכבר לא נעים לי לעשות שיעורים.. כי הוא כל הזמן כועס.. מה דעתכם? לגשת לטסט? או לדפוק עוד 10 שיעורים, ולהסתכן בכך שהוא ילחיץ ויעצבן וכו....?

אוראל1988

New member
אז חבל לבזבז אותו סתם

כמו שלמורים יש את הזכות המלאה לדרוש מהתלמיד בשיעורים נוספים, כי לדעתם הוא לא מוכן לטסט, לך יש את הזכות לדרוש מהמורה עוד שיעורים בכדי להשתפר, ולא לבזבז את הטסט היחיד שכלול לך, לחינם. לא נעים מת מזמן

adidas88

New member
קבלנות....../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שמישהו חוץ ממך יכול להגיד לך את זה-רק את יודעת (מבין חברי הפורום) איך את נוהגת... מקווה שההחלטה שלך תהיה לטובה

sweet eyes

New member
אני לא מבינה מה הבעיה פה.

אז מה אם זה קבלנות? כל אחד רק אומר שהוא מת כבר שהמורה ירמוז משו לגבי טסט.. את מרגישה לא מוכנה? עוד עד עכשיו לא הרגשת, ואת כן מרגישה? אמרת לו במילים האלה שאת מרגישה לא מוכנה והוא עדיין לחץ?

t h e snake

New member
אמרתי לו אלפי פעמים!

רבתי איתו על זה... התעצבנתי עליו... והוא עדיין ממשיך ללחוץ...

InBaLuLu

New member
לדעתי..

שמעי אני לא חושבת שאת צריכה להמשיך המורה שלי הודיע לי יום לפני הטסט על הטסט הראשון שלי את אף פעם לא תרגישי מוכנה לגמרה ויודעת מה? סביר להניח שתכשלי אבל אחרי זה כל מה שתצטרכי זה פשוט עוד טסט לא עוד שיעורים את צריכה פשוט לעשות את זה.. כי אם תחכי לרגע שבו תרגישי מוכנה זה לא יקרה בגילגול הזה תאמיני לי

למעלה