אני צריכה את עזרתכם

אני צריכה את עזרתכם

מעבר לשירים ולתמונות ולתרגום השירים בתור אחת שמנגנת גם על פסנתר וגם על גיטרה (על גיטרה יותר טוב ויותר זמן) רציתי לבקש את עזרתכם בחיפוש אחר תווים או אקורדים או כל דבר שיכול לעזור באותו תחום אני מחפשת ולא מוצאתתתת וחייב להיות משהו.... אז תודה מראש!=)

M i k e s F a n

New member
זה יעזור../images/Emo35.gif

זה לא הכי משהו אבל תנסי למצוא.. דרך אגב אני גם מנגנת על גיטרה (לא משהו, אבל מנגנת). La fille a aimer Am D G G-C-D G-C-F Dm G F G Dis Lui Am E Am ( C ) F G Em C Dm Rien qu'une larme C F G C X 2 A Dm G C E Am F G Qui Saura G D G C D G C D G E C D G G G D Qui saura… C D G C D G E C D G L'amour c'est ca D G D A L'amour c'est ca… D G D A G D G A D G X 2 Regarde la vie… G A D c'est la liberte

וואיייייייייייי

אממ בטח יעזור כל דבר הכי קטן יעזור לי אני פשוט ממש מחפשת עם קושי כי אני לא מוצאת באף אתר אף מקום ואצל אף אחד סבבה אני יינסה לנגן ויגיד לך ...... ובקשר לנגינה אני מנגנת מכיתה ה' ואני לא מנגנת מי יודע מה אז בקטנה!=) ת-ו--ד-ה ר-ב-ה!

איי נידד האלפפפ

בקשר לאקורדים אני פשוט חייבת יותר פירוט ולעוד שירים אם מישהו מצא או יש לו או שהוא בעצמו מנגן או ניגן בבקשה שייתן לי מלבד השיר qui saura שאותו יש לי ואותו אני כבר יודעת לנגן ממזמןןןןןן אז פלייזזז .... תודה מראששש

shunit4

New member
היי מור

וברוכה הבאה לפורום
למעשה הקובץ שסיגל שלחה לך הם אקורדים שאני הוצאתי משמיעה, ולצערי, לא ממקור מוסמך יותר. את פשוט צריכה לנגן לפי האקורדים, ולפי השמיעה, על סמך היכרותך עם השירים, לדעת מתי לעשות את המעברים בין האקורדים. לא ניסיתי להוציא אקורדים ליותר שירים, מכיוון שלדעתי רוב השירים של מייק נשמעים קצת מסכנים כשיש רק ליווי של גיטרה ולא תזמורת שלמה, שלא לדבר על הקול... אותו כנ"ל לגבי תווים לפסנתר. את יכולה להוציא בעצמך משמיעה, כפי שעשיתי, או לבקש ממישהו אחר שיעשה זאת בשבילך. עד היום, בחיפושי הבאמת רבים, לא הצלחתי למצוא תווים מוסמכים לשיריו של מייק, למעט Dis Lui, אבל מצאתי בשם המקורי feelings. בהצלחה!

אההה

אוקייי הבנתי כן את צודקת זה באמת עלוב לנגן את שירין רק עם גיטרה אבל זה סתם בשביל בכייף שלי... תודה על העזרה בנתיים מהאקורדים שנכתבו פה הצלחתי לנגן רק את lamour cest ca אבל אני אנסה שוב גם את השאר....

mikebrant78

New member
שלום לך מור וברוכה הבאה!../images/Emo192.gif

מה שלומך? בהחלט מלהיב. את יודעת לנגן על 2 כלי הנגינה האהובים עליי. במיוחד אני אוהב את צלילי הפסנתר, שאותי אישית מסוגלים להפנט... בשל הערצתך את מייק ברנט, בהחלט טבעי יהיה הדבר ללמוד ולנגן את שיריו של הזמר הנערץ, אך כפי ששונית אמרה, זה לא זה במילים עדינות. אני אישית, בשביל הגימיק הייתי שמח לשמוע אותך או מישהו מנגנים מייק ברנט, שווה לנסות. כיצד וכמה זמן את מעריצה של מייק ברנט? בהצלחה בצבא והמשך שבוע טוב לך! אלעד:)

הייי אלעד

לא יודעת אם ראית את ההודעה הראשונה שלי פה אבל בכל אופן אני בת 18 יש לי בית מאוד מוזיקלי ותמיד ידעתי שיש זמר בשם מייק ברנט שהצליח בצרפת והוא בכלל ישראלי מחיפה והכרתי את השיר הכי מוכר לס מואה טמה אבל לפני שנתיים היה את הסרט שלו בערוץ 22 שאבא שלי הקליט אותו ומאז מייק הוא הוא כבר לא סתם מייק בשבילי אלא ה-מייק אז זה יוצא שבערך שנתיים אני למדתי להכיר את הסיפור ואת השירים ואת סיפור חייו ...מס' 1 הוא אין מה להגיד יותר מזה! תגיד בן כמה אתה? ומאיפה?

ורציתי להוסיף עוד משהו

בחיים לא הייתי בקבר שלו או איפה שהוא גר בחיפה למרות שמאוד הייתי רוצה לבקר באיזורים האלו ...אבל יש לי הרגשה שזה לא ייצא לפועל .... ויותר מזה גם מאוד הייתי רוצה לפגוש את אח שלו...זה היה יכול להיות ממש נחמד...

ורציתי להוסיף עוד משהו

בחיים לא הייתי בקבר שלו או איפה שהוא גר בחיפה למרות שמאוד הייתי רוצה לבקר באיזורים האלו ...אבל יש לי הרגשה שזה לא ייצא לפועל .... ויותר מזה גם מאוד הייתי רוצה לפגוש את אח שלו...זה היה יכול להיות ממש נחמד...

Dis Lui

New member
וואלה...גם אני הייתי רוצה, כי גם

אני מנגנת על גיטרה... מעניין באמת אם יש...מישהו יודע
היידי

היידיי שלוםם

אממ כבר כתבו פה כמה אקורדים של כמה שירים שלו הצלחתי לנגן רק את "לאמור סה..." ואת "רק דמעה בעינייך" וכמו שכבר כולם אמרו פה זה דיי נשמע עלוב בלי הקול שלו וכי זה רק גיטרה/רק פסנתר

למעלה