אני צריכה את עזרתכם...

צומיש

New member
אני צריכה את עזרתכם...

אם אתם שומעות על מישהו שצרך פקידה/מזכירה באיזור המרכז עדיפות על ראשון... תודיעו לי.. כי אני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת...
תודה...
ובד.א. איך אתן הגעתן לעבודה שלכם...??? ספרו לי אולי אני אגלה דרכים נסתרות

אני הגעתי דרך העיתון...

זה היה לפני שנות אור (שנה) אני עוד פה אבל מחפשת משהו יותר קל"ב ופחות שעות (אחרי הכל יש ילד לטפל בו...)

enicegirl

New member
עבודה..עבודה..עבודה

אני הגעתי לעבודה דרך כח אדם ואח"כ נעשיתי עובדת חברה וגם זה היה לפני כמעט 3 שנים. יש היום הרבה מאוד משרות של פקידות, רק צריך מזל בליפול על מקום נוח. כרגע לא מחפשים אצלי מישהי אבל יש כאן משרה של פקידת שרות לקוחות (לגבי שרות מכונות) וזה תפקיד שכל הזמן הבנות מתחלפות בו...לא מאוד מומלץ. העבודה בפ"ת. כרגע היא לא פנויה כי הבחורה אמורה לחזור מחופשת לידה. אם בכלל תרצה לחזור...

yuli c

New member
פרוטקציה...

אני הגעתי לעבודה שלי דרך פרוטקציה. השתחררתי מהצבא וחיפשתי הרבה זמן עבודה בתפקיד מזכירה. ואז חברכה של אמא שלי שעובדת בתפקיד די בכיר אמרה לי שבחברה שהיא עובדת מחפשים מזכירה דחוף בקיצור תןך שבוע התחלתי לעבוד!

צומיש

במקרה נכנסתי כי רציתי לראות איך אנשים מחזיקים עבודה כמו מזכירות . אני עשיתי את זה בקטנה במשך חודש וחצי והעדפתי לחזור לשיעורי מתמטיקה בתיכון מרוב שיעמום . בכל מקרה אני מבינה שאת מראשון אז מה דעתך להציץ לפורום שלנו כאן בתפוז ?

למעלה