אני צריכה את עזרתכם....

AVRUCH21

New member
אני צריכה את עזרתכם....

שבוע הבא אני לוקחת לצילומי האיפור שלי, חברה שלי ממוצא הודי. איזה צבעים אני יכולה לאפר אותה? חשבתי לשלב תחילה - איפור טבעי ואחר כך איפור ערב. בנוסף אילו צלליות וחומרים אתם ממליצים לי להשתמש ושיצאו טוב בתמונות. תודה רבה....

Leeeeeeee

New member
ככה....

בדרך כלל לבחורות ממוצא הודי יש עור כהה עם פיגמנט אדמדם. אני לא בטוחה אם כדאי לך ללכת על איפור טיבעי כי בצילום זה לא יראה, התאורה על הפנים והיא מעלימה חצי מהאיפור ומבהירה מאוד. כדאי לך להשתמש במייק אפ בחצי טון יותר כהה מהגוון הנכון ולהדגיש את האיפור. אני במקומך הייתי עושה איפור אחד שהוא איפור ערב או איפור כלה מושקע, ואיפור שני שהוא איפור אופנה, משהו אומנותי כזה. או שני איפורי ביוטי מושקעים. או רעיון אחר - נגיד, לקחת תמונה מפורסמת עם איפור יפה ולהעתיק את האיפור וגם את המראה הכללי ולעשות תמונה באותה פוזה (זה נקרא לוק אלייק) אה, ועוד משהו- בגלל שהבחורה כהה, לכי על צבעים מבריקים ולא צלליות מט וכאלה.

yottami

New member
עוד טיפ....אני ממליץ לך בכלל לקחת

מישהיא עם עור רגיל בהיר או שזוף....אבל הודיות ואתיופיות לא מצטלמות כל כך טוב....הן יפות ללא שום קשר אבל אני באופן אישי הייתי לוקח משהיא שמצטלמת יותר טוב שלא צריך להתאמץ כדי שיראו את הגוונים עליה......אז שמעי לי וקחי החברה אחרת...זו המלצה שלי בהצלחה

הילה jjj

New member
תשימי לה כחל

זה מדהים להודיות אבל צריך לדעת איך להשתמש ויש את זה רק לגרלן זה בהחלט מדהים

למעלה