אני צריכה את עזרתכם..

totsade20011

New member
אני צריכה את עזרתכם..

ואל תתעצבנו עלי, בבקשה, שאני ממשיכה לשאול שאלות, מה לעשות אני מאלה שהכל צריכים לדעת מראש ולתכנן מראש ושהכל יהיה סגור, אז... אחרי שכל פרטי הניתוח סגורים אצל ד"ר צרור בבי"ח השרון, פ"ת והניתוח מאושר מקופת חולים כללית וגם הטבעת אצלי בבית כבר... גיליתי שבביטוח בריאות פרטי שעשיתי לי ולמשפחה, אני יכולה לעבור את הניתוח אצל "גדולי האומה", חרוזי וסובחי, ואצל עוד מלא רופאים ידועים וטובים אחרים וגם בבית חולים פרטיים, כמו מדיקל סנטר הרצליה ולא רק ציבוריים... בקיצור אני מתחילה לברר מהתחלה, ואני צריכה המלצות גם על מנתחים טובים וגם חשוב לי מקום הניתוח, מבחינת חניה והיגיינה, אם אני עושה פרטי - אני יכולה לדרוש את הטוב ביותר... ואלו פרטים חיוניים לדעתי.. עזרה, בבקשה... גם מהקוראים הפאסיביים... ותודה מראש לכולם!

שרה16

New member
זה לא כל כך אתי, למען האמת..

אבל אם טבעת , אז רק סובחי!!!! ויכול להיות שבטבעת אחרת בכלל! יש לי הפלאפון אם את רוצה.

totsade20011

New member
למה לא אתי...

ביקשתי שכל אחד יגיד איפה הוא עשה אצל איזה מנתח ואיזה בי"ח ואם היה מרוצה מ"שאר ירקות" שם... כמו הגעה קלה, חניה לרכב והיגיינה של החדר...

שרה16

New member
עשיתי באסותא שזה בי"ח על רמה

נקי והגייני ויש חניה בחניון ליד בכסף,או ברחובות ליד בתלושים. 2 בחדר עם טלויזיה אישית בשלט לכל אחת ויחס של בי"ח פרטי.. (טוב,זה בי"ח פרטי..)

שלום לך 20011

אני עברתי את ניתוח הטבעת דרך ביטוח של הפניקס בבית חולים אסותא בתל אביב ע"י ד"ר סובחי התנאים שם זה בית חולים פרטי ,אבל כל האישפוז אצלי היה של לילה אחד נותחתי אחרי הצהריים ולמחרת בבוקר שלחו אותי הביתה כך שעיניין הנוחיות הוא שולי ביותר. קובי

אילנה42

New member
היי תות

לא ניראה לי שבי"ח פרטי זה יותר טוב מהאחרים. לדעתי, לא צריך לבחור בי"ח בגלל שהוא פרטי צריך להתעניין ברופא, בצוות, וגם לקחת בחשבון שהניתוח תלוי לא רק בהם אלא גם בתגובת הגוף שלך. אין חניה בבי"ח הרגילים? ניראה לי שכן. הגיינה, גם. אני נותחתי בתל השומר וחששתי לעשות שם כי האנשים לא היכירו את הרופא המנתח וגם לא את השיטה שלא. אחר כך נודע לי שהם חדשים יחסית בניתוחים ב-LAPBAND. הייתי אצל סובחי בהטייעצות ובסוף נותחתי אצל ד"ר קוריאנסקי בתל השומר. ותודה לה´ הכל יצא 100% . ולשאלותייך: יש חניה בשפע, הצוות נהדר, הדיאטנית מקסימה ותוך 24 שעות חזרתי הביתה.
ות ובהצלחה אילנה

טוב אז מכון שאת כבר חשבת על

ניתןח הבסגרת פרטית אז אומרים אסותא טובה? רוצה רופא טוב? כול אחד הוא הוא טוב? אחד\ת אומר דר´ סובחי השני אומר דר´ חרוזי השלישי אומר\ת דר´ קורסאנקי טוב אני אומר וזה ברור כשמש דר´ א-ב-י-נ-ו-ח. למה כי ככה אני חושב . מנתח ברמה מגדולי האומה בטח אחד מהם וזה בטח יהיה דר´ אבינוח שידליק משאוה ביום העצמאות. טוב אני ממליץ על דר´ אבינוח וזו רק
ממני בהצלחה במי שאת תבחרי לך.

רוייקו

New member
אני חושב שבחירת המרכז הרפואי הינו

פרט שולי. לא חשוב באיזה חדר מתבצע הניתוח. חשוב המיכשור ובמיוחד חשוב מי מבצע את הניתוח. שיהיה המיכשור החדיש ביותר והמקום המפואר ביותר, החשוב מכל הוא מי שמבצע את הניתוח. במרכזים הפרטיים לא מבצעים ניתוחים גדולים כגון מעקף קיבה. בניתוח מסוג זה צריך לא רק מנתח טוב אלא מחלקה שלמה שתומכת במנותח ונותנת מענה מקיף לאחר הניתוח. חשוב הצוות בבית החולים, שיבין וידע לטפל בניתוח מסוג זה. כאשר מדובר בניתוחי הגבלת קיבה, לא משנה כל כך המרכז הרפואי. חשוב לוודא שלרופא יש מספיק נסיון ושביצע מספיק ניתוחים, כדי שלא להיות שפן הנסיונות שלו. במעקף קיבה צריך לבחור את המנתח הכי טוב, ללא פשרות. כרגע, איכילוב ווולפסון הם שני המרכזים הרפואיים המובילים בארץ בתחום זה והם גם בעלי שם עולמי בתחום ניתוחי אלה.

מירי,

New member
אני עשיתי פרטי...

מי פה זוכר אותי מאז? אז ככה אכן באסותא היגייני 2 בחדר ,טלויזיה , בחרתי מנתח (אני בחרוזי) ואין לי שום טענה מיקצועית עליו, אבל...האיש לא טרח אפילו לשאול מה שלומי (לא בבוקר אחרי ולא לפני) שלח את העוזר לו, ואני היתעוררתי צורחת מכאבים (מה לעשות - זאת אני) ולא היה רופא אחד שם לעלות לי את המינון לתרופה נגד כאבים במשך כמה שעות... אז... תלוי איך מסתכלים על זה! ואני לא מכירה את בי"ח השרון!

totsade 20011

לדעתי אם יש לך את כל "ההטבות" כפי שאת מציינת, הייתי עושה במדיקל סנטר בהרצליה אצל פרופ´ חרוזי. יש שם גם חניה גם אסטטי וגם "נעים". תבדקי גם, אני מקווה שאני לא מטעה אותך אבל אם את משנה בי"ח תבדקי אם הטבעת אכן מתאימה, הטבעת משתנה מבי"ח וממנתח אחד לאחר.

totsade20011

New member
חדשות...חדשות...חדשות....

קבעתי למחר ב17:45- אצל חרוזי באסותא פגישת התייעצות, נשאל את כל השאלות הרלוונטיות וגם איפה הוא מנתח. משיחה שהיתה לי עם רוייקו, התחלתי לשקול מעקף ולא הגבלה וגם על זה תהיה התייעצות, תמשיכו להגיב על איפה עשיתם ואצל מי, זה מאוד מעניין... תודה לכם עד עכשיו!

שרה16

New member
../images/Emo65.gifמחכה בקוצר רוח להתפתחויות..

זה יותר מענין מפרק של -"בועות"..כל שעה יש התפתחויות דרמתיות.. רועי ידיד!
מה יש לך נגד טבעות!!!!אתה כל הזמן "מסיט" לכיוון מעקף.. מה שלא יהיה,שיהיה בהצלחה! אני יצאתי מבולבלת..מקווה שלא את..
מבולבלים? להת.. בפרק הבא..

רוייקו

New member
אני לא מסית ולא מסיט, שרה. פונים

אלי שאומר את דעתי על מעקפי הקיבה ואני אומר. זה שמתלהבים ? בצדק. למה לא, בעצם ? ומה איתך ? את עדיין לא עברת מעקף ?! תמהרי, שרה, לפני עליית המחירים

באיה

New member
מבולבלת, לא, סחורחורת כן

תותי, תותי, תותי, זה לא רק בועות, זה "היפים והאמיצים". כן תלד לא תלד. תתחתן עם דיקן או אם ויפ. את עושה מחקרים כאילו שאת נוסעת לאלסקה לחיות בין האסקימואים לחמש שנים לפחות. דחילאק, זה רק יום וחצי, ועם מעקף זה שבוע. כולנו נשארנו בחיים. טוב תותי, אל תכעסי, אבל אנחנו באמת מרותקים לשמוע חדשות ממך. ת´ראות

ronnymp

New member
תותית ...תשמעי .....

אם תעלי בפניו את נושא המעקף - קנית אותו האיש פשוט מכור לניתוח הזה כל יתר ההגבלות - עבורו הם מעין מטרד ....... מעקף - היא מילת הקסם שלו .... ספרי אח"כ איך הגיב למילת הקסם הזו .... רוני

Xantipa

New member
../images/Emo124.gif אם מעקף - אז רק סוסמיליאן !

אין כמו האיש הענק הזה, שגם בבי"ח ציבורי (וולפסון) נתן לי להרגיש כאילו אני המטופלת היחידה שלו. כל יום בא לבקרני, את כל הבדיקות ןהורדות הצינורות עשה בעצמו. תמיד חשב על לעשות לי את החיים נוחים יותר (שחרר אותי מכל הזבל הכי מהר שאפשר), הוריד לי בעצמו את התפרים ועזר לי לעלות ולרדת מהמיטה. כשהתעורר ספק האם אני צריכה להוריד משהו ביום שבת, הוא אמר לי לא לדאוג שהוא יגיע במיוחד בשבילי בשבת (למזלי הטוב הורידו את זה בשישי). ורבאק - האיש מחייך, אבל באמת, מכל ה-
, והוא בעל ידי זהב (אני כעשרה ימים אחרי מעקף ומרגישה עשר), ובעל נשמה, חוש הומור ולבביות. אני מתה עליו. אני מעריצה אותו

למעלה