אני צריכה את עזרתכם\ן :]]

chen349

New member
אני צריכה את עזרתכם\ן :]]

יש לי שאלה... אני צריכה מידע על שכרות ואסייתים.. כי אני ידועת שלמלוכסנים חסר גן כל שהו ובגלל זה הם משתכרים הכי מהר... ויש לי עבודה על זה XDD אז אני צריכה מידע על זה כי לא מצאתי כלום באינטרנט :(( ד"א יש פה מעריצות של DBSK? SUPER JUNIOR? BIG BANG? LEE JOON KI? אם כן תוסיפו אותיייי ^^ MSN - [email protected] skype - chenush9 icq - 215754734 גם אלה שלא מעיצות שלהם תוסיפו אם באלכן ^^ [חולתתתתתתתתת אסייתים וקוריאנים] :))

asia84

New member
ברוכה הבא ../images/Emo140.gif

היי לך
בהצלחה עם העבודה קודם
ואסייתים לא חסר כאן יש בשפה חחח
ותהני איתנו פה משיגעון האסייתי שלנו
ושוב ברוכה הבא שמי אסיה יש למטה בהמשך שאלון קצר את יכולה להציג את עצמך גם שם יהיה נחמד להכיר אותך עוד יותר טובב שמחתי

nurit224

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום הזה אני תמיד שמחה לראות אנשים חדשים בפורום מקווה שתיהני ותישתתפי...כן יש פה מעריצות של DBSK \ BIG BANG \ SUJU\ JUNKI במיוחד של DBSK ( אני
) לגבי העבודה שלך אני אשמח לעזור לך במה שאני יכולה אבל אם בא לך לפרט קצת יותר על מה בדיוק העבודה שלך במה את הכי מתמקדת ככה גם החיפוש באינטרט יהיה מועיל
דרך אגב הוספתי אותך למסנג'ר שלי

chen349

New member
חחחחחחחחחחח כה

אני מכירה אותך XDD מהפורום של DBSK XDD אני המנהלת זוכרת? ^^

MaNcHi 135

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל הגעת למקום הנכון! דבר שני
נכנסת לאיזור המכורים וזה מסוכן
בקשר לעבודה שלך אם אני אמצא משהו אני אשמח לעזור לך.. אבל מה את צריכה? הוכחה לזה או משהו כזה?

chen349

New member
אני צריכה...

מיגע על זה באינטרנטץ... סיכום קצר על זה או משו ^^

Bar2be

New member
כן חן^^

יש פה מעריצות של DBSK פדלאה שכמותך, ואחת מהן זאתי שהכירה לך אותם! חחחחח (רמז עבה XD)

leona112

New member
מה זה xd אני רוצה לדעת ? כי הרבה פעמים אני רו

רואה ולא יודעת מה זה ?

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה חן ../images/Emo24.gif

אני מעריצה של לי ג'ונקי ואוהבת אסיאתיים באשר הם בעיקר קוריאנים.
הייתי שמחה לעזור אבל אין לי מושג קלוש בנושא אבל אשמח להתעדכן ממך , ואנסה לחפש בשבילך באינטרנט

chen349

New member
סבבה תודה ^^

אני ישמח אם תוסיפי אותי לאייסי או מסן :]]

למעלה