אני צריכה את המילים של

Larry

New member
טוב שאת לא צריכה גם מליון דולר

צריכה עלאק... את צריכה לקנות את ה "הגדה לפסח" (בא עם כל קניה לפסח בסופר אם אין לך מספיק "לבזבז" על זה)

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

יש בהגדה של פסח, אבל בכל אופן: אחד, מי יודע? אחד, אני יודע: אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שניים|סדגש, מי יודע? שניים, אני יודע: שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שלושה, מי יודע? שלושה, אני יודע: שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. ארבע, מי יודע? ארבע, אני יודע: ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. חמישה, מי יודע? חמישה, אני יודע: חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. ששה, מי יודע? ששה, אני יודע: ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שבעה, מי יודע? שבעה, אני יודע: שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שמונה, מי יודע? שמונה, אני יודע: שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. תשעה, מי יודע? תשעה, אני יודע: תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. עשרה, מי יודע? עשרה, אני יודע: עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. אחד-עשר, מי יודע? אחד-עשר, אני יודע: אחד-עשר כוכביא, עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שנים-עשר, מי יודע? שנים-עשר, אני יודע: שנים-עשר שבטיא, אחד-עשר כוכביא, עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שלושה-עשר, מי יודע? שלושה-עשר, אני יודע: שלושה-עשר מדיא, שנים-עשר שבטיא, אחד-עשר כוכביא, עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. פיו... ואת צריכה לשמוע את זה ביידיש...
חג שמח! בשורות טובות, אסתי.

ST

New member
אם אפשר למחוק, בבקשה... ../images/Emo5.gif ../images/Emo29.gif

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

יש בהגדה של פסח, אבל בכל אופן: אחד, מי יודע? אחד, אני יודע: אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שניים, מי יודע? שניים, אני יודע: שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שלושה, מי יודע? שלושה, אני יודע: שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. ארבע, מי יודע? ארבע, אני יודע: ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. חמישה, מי יודע? חמישה, אני יודע: חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. ששה, מי יודע? ששה, אני יודע: ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שבעה, מי יודע? שבעה, אני יודע: שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שמונה, מי יודע? שמונה, אני יודע: שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. תשעה, מי יודע? תשעה, אני יודע: תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. עשרה, מי יודע? עשרה, אני יודע: עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. אחד-עשר, מי יודע? אחד-עשר, אני יודע: אחד-עשר כוכביא, עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שנים-עשר, מי יודע? שנים-עשר, אני יודע: שנים-עשר שבטיא, אחד-עשר כוכביא, עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. שלושה-עשר, מי יודע? שלושה-עשר, אני יודע: שלושה-עשר מדיא, שנים-עשר שבטיא, אחד-עשר כוכביא, עשרה דִבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, ששה סדרי משנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אמהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, אלוקינו, שבשמים ובארץ. פיו... ואת צריכה לשמוע את זה ביידיש...
חג שמח! בשורות טובות, אסתי.

למעלה