אני צריכה אותכם

ט ל ל ל

New member
אני צריכה אותכם../images/Emo7.gif

אני יודעת שאני כבר לא ממש שייכת לפה..ואני לא רושמת הרבה אבל אני ממש צריכה עזרה.. אני אפילו לא יודעת להסביר מה עובר עליי..מה גורם לי לבכות כל כך הרבה.. מה גורם לי לסבול ולהתייסר.. אני לבד. איבדתי כל קשר עם החברים שהיו לי שנה שעברה שהיו החברים הכי טובים שמישהו יכול לבקש. הגעתי לבצפר חדש שיש לי שם חברה טובה אחת שרבה איתי..ואני מרגישה שאני לא יכולה לפנות אליה..חברה טובה אחרת שנטשה אותי לגמרי..והיא בנאדם מסובך לחלוטין ו"חברות" שלא בדיוק מראות חיבה אליי.. ואני תקועה שם סובלת נפגעת נשברת... כל טיפת האושר והחיוך התמידי שהיה לי נעלמו האנרגיות שלי ממזמן הלכו האדישות אצלי הלכה וגברה אין לי התרכזות לא בלימודים ולא בתיאטרון. אני בוכה 90% מהזמן אני סובלת ואני לא יודעת מה לעשות.. אני שבורה לחלוטין. לפעמים בא לי ללכת לישון ולא לקום לעולם. אוף.

crazy4tc

New member
טלווווווווש ../images/Emo24.gif

אני פה בשבילך תמיד תמיד תמיד!! ואם החברים של שנה שעברה היו החברים הכי טובים שאפשר לבקש אז הם בטוח ישמחו לחדש את הקשר איתך!!! טלוש, תנצלי את החופש הזה בשביל לנוח ובשביל לחדש את האנרגיות ובשביל לחשוב מה באמת את רוצה, אם לא טוב לך בבצפר שאת נמצאת בו, תעזבי! טוף זה כל מה שיש לי להגיד כרגע, תזכרי שאנחנו תמיד כאן בשבילך ושתמיד יהיה לך אותנו! |חיבוק חזק חזק חזק|

למעלה