אני צריכה אומץ

אני צריכה אומץ

טוב אז החלטתי שנמאס לי אני חייבת לשפוך את הלב למישהו ומרגישה שאנשים מסביבי לא בטוחה שאיתם זה יהיה בסדר אז נזכרתי במישהי שפעם רצתה להקשיב לי ואז לא נפתחתי אליה ולא יודעת כאילו עכשיו אני פתאום ינחת עליה מהירח למרות שאני יודעת שהיא תשמח שאני אתקשר והיא תשמח לעזור אבל אני צריכה להתקשר אליה להגיד שאני רוצה לדבר איתה אני צריכה אומץ איך אני מקבלת אומץ ופשוט עושה את זהג€???ג€

sunshine2004

New member
לדעתי, פשוט לעשות...

להרים טלפון, לקבוע ולדבר. לא לחשוב על זה יותר מדי - לעשות... לא לחשוב על התוצאות...על מה היא תחשוב... לעשות...

omer73

New member
אומץ

יש לי בדר"כ שיטה שעוזרת לי במצבים שאני צריך לעשות משהו ומה שמונע ממני זה החשש מהתגובה של הצד שני. אני פשוט לא חושב מה התגובה תהיה ומה יגידו לי. זה קרה לי בתחום הרומנטי פעם, ואם הייתי חושב על מה התגובה תהיה, עד היום הייתי בדילמה. אז פשוט תתקשרי, בלי לחשוב יותר מדיי מה היא תגיד וכו'...

פשוט עשי זאת...

"על החיים ועל המוות" כביכול- מה כבר יקרה
אם היא לא הייתה רוצה לעזור- לא הייתה מציעה לעזור לך... אני חושבת שאת צריכה להרים את הטל' ופשוט להתקשר, פשוט לעשות את זה בלי יותר מידי מחשבות, לקבוע להיפגש איתה, או אפילו לפרוק בטלפון. ואל תשכחי שאת תמיד מוזמנת לפרוק מהלב פה...

למההההההה לא?

שולחת לך הרבה הרבה אומץ. את עדיין רוצה להתקשר? מה בעצם עוצר אותך?

אז ככה

אני תמיד ככה מחליטה דברים ואז עד שבפועל אני מבצעת יש זמן אני עדיין רוצה כי אני יודעת את הסיבה שבגללה רציתי ולכן אני רוצה כי אחרת אני תקועה במקום אני רק מקווה שלא עוד הרבה זמן בסוף אני בטוח עושה את זה השאלה היא רק מתי יגיע הסוף הזה ושלא יהיה מאוחר מדי... ותודה לכולם

magenta73

New member
אני חושבת

שיהיה לך הרבה יותר קל, להתקשר אל אותה בחורה, ולהגיד לה דבר ראשון, תשמעי, בא לי לשפוך את הלב, ובא לי לשפוך את הלב אליך, ואני חוששת כי.... ואז את כל הסיבות שאת נתת פה. קודם כל כי זה משחרר, משחרר מהפחד ודבר שני, זה רק יגרום ליותר זרימה. משני הצדדים... וזה לא ש"אל תפחדי". אין דבר כזה. תלכי עם הפחד...

לירננה

New member
רעיון יפה

להקדים אמירה מסויימת, פותחת. בהצלחה צליל
ואת יודעת שאת יכולה לשפוך ת'לב גם פה,נכון?

תודה רבה

באמת רעיון טוב כן אני יודעת שאני יכולה לשפוך את הלב פה ושוב תודה זהו כבר החלטתי מתי אני עושה עכשיו רק חסר לי להשתפן אני יעשה את זה וזהו אבל וואי זה כזה מפחיד וקשה אחרי שנים שאני רגילה לשתוק אבל החלטתי וזה מה שיהיה נקודה

למעלה