אני צריך

אני צריך

מתכון לעוגת גבינה פשוטה (יש לי 500 גרם גבינה) אבל לא משהו מסובך מדי ודרך אגב אני מנסה כל הזמן להכין את המאפינס מהאתר הישראלי (מס1) אבל הם כל הזמן מתפרקים איך אני מחזק אותם ?

big mama 2

New member
בוקר טוב חמוד....

לגביי עוגת בגבינה מייד יבואו האחרים.... ולגביי המאפינס...אייזה מתכון אתה מנסה ??? הם לא אמורים להתפרק.... שרשר לי את המתכון ונראה מה הבעייה.... יש לי הרבה מתכוני מאפינס אם תרצה - כאלו שלא מתפרקים....

big mama 2

New member
אני אבדוק אח"כ את המתכון..ונראה מה

קרה....עשית בדיוק לפי המתכון ???

big mama 2

New member
הסתכלתי על המתכון....

יכול להיות שניי דברים - או שעירבבת יותר מידיי את העיסה או שהוצאת אותם מהר מידיי מהתבנית.

הרברונן

New member
מתכון: פאי גבינה ופירות ללא אפייה

לבסיס: 1 וחצי כוסות עוגיות טחונות היטב במעבד מזון או ע"י מערוך חשוב שלא תהיינה חתיכות גדולות 6 כפות חמאה מומסת מערבבים יחד משטחים היטב לשכבה אחידה בתבנית פאי מכניסים למקרר, ללא כיסוי עד סוף הכנת המלית לגבינה: 250 גרם גבינת שמנת 1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז כפית תמצית וניל גרידת תפוז אחד ומיץ מחציו מקציפים במערבל ידני הכל יחד למחית אחידה יש מי שלא יהיה לו מתוק מספיק, אז אפשר להוסיף סוכר לפי הטעם משטחים בצורה יפה על הבסיס מצננים לשעה במקרר לפירות: מסדרים פירות חתוכים בצורה דקורטיבית ניתן לערבב אותם, לפני הכיסוי עם מעט ברנדי וריבה איכותית מומסת כל טוב ושבת שלום, רונן

נירהמ1

New member
עוגת גבינה פשוטה להכנה של רות סירקי

עוגת מוס גבינה ופירורים/רות סירקיס תבנית קפיצית מס´ 24 לפירורים: 250 גר´ ביסקוויט פתי בר "חגיגה" או, עוגיות חמאה 100 גרם חמאה מומסת לפורר את הביסקוויטים במעבד מזון להמיס את החמאה (לא להרתיח רק עד שנמס), להוסיף לפירורים ולאחד, להפריש כוס אחת של הפירורים ולשמור במקרר לציפוי העוגה, את היתרה לשטח בצורה אחידה על התבנית. חומרים למוס הגבינה: 750 גר´ גבינה לאפיה "טוב טעם", או גבינת שמנת (סימפוניה למשל מצויינת לעוגות) חשוב שלא יהיו מים בגבינה 1 כוס סוכר 1 מכל שמנת מתוקה 1 יוגורט דנונה 1 פודינג אינסטנט וניל 2 כפות מיץ לימון קליפת לימון מגוררת 1 שקית ג´לטין (14 גרם) מים פושרים (1/3-1/2 כוס בערך) להמסת הג´לטין 2 כפות רום (לא תמצית אלא אלכוהול) הכנה: שמים בקערה את כל החומרים (פרט לשמנת המתוקה, ליוגורט, ללימון ולג´לטין) ומערבבים, ממיסים את הג´לטין במים פושרים מערבבים היטב, מסננים דרך מסננת (למניעת גושים) ומוסיפים ליוגורט, מוסיפים את הלימון, מערבבים היטב, מוסיפים למסת הגבינה ומערבבים שוב. מקציפים את השמנת עם פודינג הווניל, מוסיפים למסת הגבינה ומערבבים בעדינות. מעבירים את מסת הגבינה לתבנית ומשטחים אותה על גבי תחתית הפירורים. את הפירורים ששמרנו בצד מפזרים על פני העוגה. וזהו. טיפ - את יכולה לצפות את העוגה גם בגנאש שוקולד: בסיר קטן ממיסים 100 שוקולד מריר מאיכות טובה, 100 גרם חמאה ושתי כפות חלב על אש קטנה מאוד, שופכים מעל פירורי הביסקוויטים, ומיישרים. בהצלחה!

עוגת גבינה

שמתחסלת בקלות!!! מפוררים חבילת פטי בר ממיסים 100 גר' חמאה במקרו מערבבים את פרורי הפטי בר עם החמאה ומניחים בתבנית פיירקס במערבל שמים: 500 גרם גבינה לבנה 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל קופסאת שמנת מתוקה כוס חלב חצי כוס סוכר מערבבים טוב טוב. בחצי כוס מים חמים ממיסים ג'לטין טהור ללא טעם מערבבים אותו טוב טוב עם שאר המצרכים וזהו שופכים מעל לבסיס העוגה. שמים במקרר עד שמתקשה. לקישוט (אחד מהאופציות או כל אופציה אחרת שעולה לך לראש):
פרורי פטי בר
חתיכות אננס ומעל ג'לטין בטעם אננס (אפשר להחליף עם כל פרי אהוב)
שוקולד מריר מגורד
ריבת חלב לגיוון: אפשר לחלק את המתכון ל 2 בראשון לעשות עם חבילה אחת של אינסטנט פודינג וניל ואת השני עם אינסטנט פודינג שוקולד - ואז יוצאת עוגת גבינה בשני צבעים!!! - וטעימה מאוד! בהצלחה!

למעלה