אני צריך.......

moonch

New member
אני צריך.......

סקריפט- קישור מתחלף כל זמן שאני בוחר.

למה אתה מתכוון?

כל זמן שאתה בוחר? כלומר, שלדוגמא כל שעה זה יתחלף... או שמתי שאתה רוצה תפעיל משהו שזה ישתנה? באיזה שפה אתה רוצה את הסקריפט? דון@קישוט

סקריפט כבקשתך,

זה סקריפט שפעם הכנתי..... אתה מוזמן להחליף את הציטוטים בקישורים. <script LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Begin var links = 12; // set this to the number of links you have below! var date = new Date(); var rd = date.getHour(); var ra = rd % links; var re = ++ra; var text = "document.write(re)"; if (re == 1) { text = "´´בכוכ קר אוה קדצ םימעפל ´´"; } if (re == 3) { text = "´´תווקת קר יל שי םירחאמ תויפיצ יל שי ימצעמ ´´"; } if (re == 4) { text = "´´תורחא תוינכותב קוסע התא רשאכ ךל הרוקש המ הז םייחה ´´"; } if (re == 5) { text = "´´הנישל הניש ןיב הערפה איה תונריע´´ "; } if (re == 6) { text = "´´הזב םידומ םירופב קר לבא תוכסמ םישבול םלוכ´´ "; } if (re == 7) { text = "´´תויחל םידחפמ רתוי דוע לבא .תומל םידחפמ םישנא ´´"; } if (re == 8) { text = "´´בהוא התאש ימ תא גישת ,גישמ התאש ימ תא בהאת לא´´ "; } if (re == 9) { text = "´´nobody knows you better than you do, so stop asking me what do i think about you ´´"; } if (re == 2) { text = "´´התשענש תועט ,הרמאנש הלימ ,הרונש ץח :רוחאל ריזחהל רשפא יא םירבד השולש ´´"; } if (re == 12) { text = "´´הסנמ אלש ימ תא טופשת ,לשכנו הסינש ימ תא טופשת לא´´"; } if (re == 10) { text = "´´הילא תכלל ךירצ התא ,ךילא אובת אל החלצה´´"; } if (re == 11) { text = "´´ הז תא השעתו ררועתת ,תושעל הצור התאש המ לע םולחת לא ´´"; } var link=""+text+""; document.write(link); // End --> </script> דון@קישוט

למעלה