אני צריך

Gershenman

New member
אוקיי,יש הבדל..

הנה עוד כמה... BIG L-PLATINUM PLUS CANIBUS-BUCKINGHAM PALACE ATMOSPHERE-LIKE TODAY SLUG-THE RIVER NAS-IF I RULED THE WORLD KRS ONE FEAT. TONE DEF-CLEAR EM´ OUT ATMOSPHERE-SCAPEGOAT MASTA ACE-ACKNOWLEDGE MASTA ACE-DEAR DIARY RASS KASS,HELTAH SKELTAH,CANIBUS-UNI-4-ORM LOST BOYZ FEAT A+,REDMAN.CANIBUS-BEASTS FROM THE EAST LOST BOYZ,CANIBUS,DOGG POUND-MUSIC MAKES ME HIGH DJ TOMMEK-RETURN OF HIP HOP 7L AND ESOTERIC FEAT. INSPECTAH DECK-SPEAKING REAL WORDS SWOLLEN MEMBERS-NEW DETAILS נקווה שזה מספיק לך..אם לא תבוא כל יום,לא חסרים

asdfgh

New member
שתי הקלאסיקות מהגדולות ביותר

Coolio - Gangster´s Paradise וכמובן שיר הראפ הראשון שהצליח בעברית: מכופף הבננות!!! אם אתה לא מחפש רק ראפ אתה יכול להוסיף את השיר המדהים contagious של האייזלי ברוזרס! MooN

moshe one 23

New member
אחי תעבור לעמוד 2 תראה מה כתבתי

לסופרים בשביל המיקסטייפ שלו תמצא שם דברים נחמדים

HaWk34

New member
כל אחד וההגדרה שלו....

אני חושב שקלאסיקה זה שיר ישן יחסית שנכנס לתודעה העולמית ראיתי פה הרבה מאוד שירים שממש לא קלאסיקות (עדיין לפחות) כמו סטאן של אמינם ובכלל בלי להעליב רוב מה שגרש הביא זה לא קלאסיקות זה שירים מועדפים אישית.... זה ממש לא קלאסיקה אני יכול להגיד ש-Got urself a gun זה קלאסיקה? נו באמת... שיר שכמה חודשים נמצא במדפים זה לא קלאסיקה... תעשו לי טובה...... ובכלל כמה שאני אוהב אנדרגראונד אין מצב שזה קלאסיקה.... זאת ההגדרה שלי לפחות לקלאסיקה... ועכשיו השיר שהוא הקלאסיקה הגדולה בראפ: Sugarhill Gang - Rappers Delight אם כבר קלאסיקה אז זה השיר הזה.... והולכים יותר קדימה אז זה: Naughty By Nature - Hip Hop Hooray Public Enemey - He Got Game NWA - Fuck The Police ואולי עוד שיר שאולי לא קלאסיקה אבל בטוח הכניס פה שם אנשים לראפ: Warren G ft. Sissel - Prince Igor וגם: Warren G - Regulate מקווה שעזרתי קצת בקשר לבריאן אוסטין גרין, דיוויד מבוורלי, אם אתה עובר בסביבת ת"א יש חנות קטנה ונחמדה שהרבה מכירים כבר בשם "החור בשחור" יותר רוק אבל עם דוכן קטן של מוזיקה שחורה, דיסקים יד שנייה, תקליטים ובלה בלה וראיתי שם לפני שנה דיסק אחד שלו לא ידעתי אם לקנות (המחירים שם זולים יחסית אז אפשר סתם לעשות קניות) והעדפתי את נוטי ביי נייטור אימרי

Gershenman

New member
תראה

אני מגדיר את כמשהו שכל האלה שכבר בהיפ הופ, HIP HOP HEADS למינהם מכירים... את THE SIMPHONY ואת THE BRIDGE IS OVER מחשיבים לקלאסיקות היפ הופ-אבל רק מי שאוהב את זה כבר מכיר את זה....

HaWk34

New member
אז מה שאתה אומר בעצם

זה שקלאסיקה זה משהו שמישהו שמכור להיפ הופ אוהב? כמה שאני מכבד אותך אני לא מסכים לזה בכלל אני יכול למצוא שיר ראפ בפולנית שיש לי להגיד שזה קלאסיקה ואז להגיד שרק מי שמבין בהיפ הופ מכיר את זה.... לא ככה? קלאסיקה לפי ההגדרה: דבר רב-ערך שערכו אינו פג עם הזמן, ולכן הוא ראוי לשמש מופת או קנה מידה להערכה; נכס צאן ברזל של תחום תרבותי מסוים. (כן, אין לי חיים) עכשיו, לפי ההגדרה אפשר להבין כמה דברים ביניהם שקלאסיקה זה משהו לא חדש ויחסית ישן (אין לי כח להתווכח). (ושוב, כן, אין לי חיים) בקיצור................................... קלאסיקה זה לא משהו שמוערך על ידי בן אדם יחיד או קבוצה מסוימת כמו ראשי היפ הופ לפי הגדרתך........ כי באותו אופן שאתה מגדיר את עצמך ראש היפ הופ אני יכול להגדיר אותך גרופי או שאתה נמצא בשיא ההתלהבות מהשיר הזה והזה שתוך כמה זמן זה יעבור.... כמו סטאן למשל שהרבה אהבו בשמיעה ראשונה ונמאס אחר כך ולפי דעתי קלאסיקה זה גם משהו שלא נמאס מהר כמו שאני שומע את השירים שכתבתי עד היום ונהנה מהם כל הזמן מחדש, ושמעתי את גאנגסטה פרדייס הרבבבבבבה מאאאווווווד פעמים וממש לא נמאס לי אבל ממש לא אימרי שאין לו כח להתווכח

HaWk34

New member
לא זוכר בדיוק

אבל נראה לי בת"א ברחוב המלך שלמה אני אברר כתובת מדויקת

goat21

New member
עוד טיפה ששחכתם..

blackstreet ft. slash - fix dmx - ruff ryders anthem p.diddy - been around the world

CARNIVORE

New member
זה יעזור לי

ובגלל שאני לא מת"א אז אם תוכל גם לרשום אם זה קרוב למשהו מוכר, תודה!

HaWk34

New member
אוקיי אחרי בירורים

שלמה המלך 5 זה לא ממש קרוב למשהו מפורסם אבל אני חושב שזה על הרחוב של לונדון מיניסטור אם זה יעזור לך אימרי

ICANNt

New member
גם He Got Game די חדש

אולי היית רוצה להחליף אותו ב- Fight The Power

רגע רגע הנה עוד אחד

juicy של ביגי .... שיר מעולה ....אני באמת אוהבת זה גם קצת קלאסיקה וד"א אני אנצל הזדמנות זו כדי להתנצל ... על השרשור הקודם שלי שאני מאוד שמחה שמחקו ..... it´s not my steez לריב עם אנשים בפורום (כשהנושא אינו נוגע לפורום..) ולהתנהג כמו שהתנהגתי אף על פי שאני לא היחידה .. יערה וה-
מהיום אנחנו יפיי נפש

omer peleg

New member
skee lo - i wish

ובקשר לדיוויד..... פשוט כנס לקאזה ותחפש לפי השםשל השחקן בריאן אוסטין גרין ניראה לי בהצלחה

דיויד מבוורלי הילס

ישלי ת´אלבום שלו הראשון והיחידי אני חושב , קיבלתי אותו ברחוב כשנרשמתי לאיזה בנק לא זוכר בכלל אבל זה היה דיסק הראפ היחידי שם אוקיי אז זה השם המלא של האלבום: BRIAN GREEN - ONE STOP CARNIVAL להגיד לך ת´אמת ?!! אני לא ממש חיבבתי אתזה , ת´אמת שמעתי קלטות ריקות יותר ממנו אם יש´ך עוד שאלות אחי לגבי שירים מהדיסק אז תשאל אותי באייסיקיו , למען הדו קיום סאלאמאת TN

קלאסיקוווווווות

זה מה שעלה לי כרגע לראש , וזה לא לפי סדר עדיפויות:- למרות שאף 1 לא יקרא אתזה אבל סתם באלי ואני בטוח ששכחתי ימבה אבל שיהיה 1- DMX- slippin´ 2PAC- ITS A WHITE MAN´S WORLD dre + snoop - nuthin´ but a g thang outkast-jazzy bells meth+marry j blije-all i need 2pac+bone thugz - thug luv dead prez-propoganda warren g - prince igor guru-lifa savour wutang - never again dream team-hitt´em high cuban link-flowers 4 da dead slim shady-my name iz 2pac-dear mama 2pac-life goes on blackstarr-defenition blackstarr+dead prez-sharp shooterz busta rhymez-whoo ha busta rhymez-break ur neck krs 1 - step in 2 a world jay z - wishin´ on a star nas - if i ruled da world nas- da massage nas-got ur self a gun nas-hate me now richie rich-heaven 4 a g richie rich-lets ride tq-bye bye baby tq - da cumback סאבלימינללללללללללללללל-ביה"ס הישן סאבלימינללללללללללללללללל- יותר מחבר סאבלימינללללללללללללללללללל- לא פוחד (אגב מישהו יודע מה הקשר ל-תלמד לקח מזאב רבח ?|) בייאן-הארץ המובטח ארכיון-קוצר רוח הארכיון-2 MCZ WIT´ A MIKE ווסט באנד-נסיון ראשון jurassic 5 - concret pharsyde-runin´ away pharcyde-לא זוכר ת´שם אך זה כשבקליפ הם הולכים מוזר כזה סלאמאת TN

ריף ראף

New member
הנה כמה קלאסיקות שאני ממש אוהב

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince הרבה מאוד שלהם, כדאי לבדוק למרות שזה ויל סמית Kid N Play - Aint gonna hurt nobody 2Pac - הרבה מאוד Dre - lil ghetto boy, g thang, bitches aint shit snoop - aint no fun Bone Thugs - Foe tha love of $, 1st of the month, tha crossroads BLACKstreet - No diggity, Fix ... ועוד הרבה יפים אבל הם לא קלאסיקות Big L - Ebonics Nas - the message Nas ft. Lauryn Hill - If I Ruled The World The Firm - Firm Biz Jay-Z f/ Blackstreet - the city is mine Foxy Brown ft. BLACKstreet - Gotta Get You Home With Me בכלל כל דבר שקשור לבלקסטריט ולטדי ריילי Luniz - I Got 5 On It (Remix) Warren G & Nate Dogg - Regulate ועוד משהו קטן למי שאוהב RNB זה ד"א ממש לא קלאסיקה Tyrese, Ginuwine, Case & RL - The Best Man I Can Be שימו לב לרשימת זמרים ואני בטוח שתורידו זהו זה כל הקלאסיקות שחלק מהם לא קלאסיקות שמצאתי במחשב יש לי עוד מלא אבל זה מה שראיתי במחשב כתבתי כאן רק את הקלאסיקות שאני אוהב ממש ושירים שהם לא הכי קלאסיים אבל היו די מפורסמים ואני מת עליהם אני ממליץ להוריד הכל, יש כאן שירים שהם ממש חובה!!!

למעלה