אני צריך תמיכה נפשית!

BaBa LiVe

New member
אני צריך תמיכה נפשית!

הספר חתך לי את האוזן! בטח עכשיו תשאר לי צלקת... ואני לא יכול לישון על צד שמאל... מדכא!!!! אתם לא חייבים להתייחס... אבל עדין! ומשפחה שלי הזאת, במקום לאשפז אותי לשבוע... לא עשו כלום.. (זה לא כאב, אני פשוט לחוץ מהצלקת שתשאר...ותשאר) ואני שונא ספרים!!!! אחרי 4 חודשים שלא הסתפרתי...עכשיו אני לא אסתפר חצי שנה!!! והכי גרוע!!! אחרישחזרתי הבייתה! לא יכולתי לשמוע אלאניס...פעם ראשונה בחיי!!! אבל עכשיו השלמתי איתה

symptoms

New member
מסכן ../images/Emo10.gif

זה ממש עצוב.... כל
לך... ותתעודד

Rוית

New member
../images/Emo2.gifאויייי מסכנצ'יק!../images/Emo24.gif

תתעודד תמיד תוכל להגיד שזו צלקת מהופעה של אלאניס
ואל תקח את זה קשה מידי, צלקת קטנה לא שמים לב אליה אפילו...
תרגיש טוב

BaBa LiVe

New member
תודה לכן! אני אעביר נושא..

יש כאן עוד מישהו שחושב שאלאניס הכי יפההה בעולם?! אתם ידועים..היא לא מהדוגמניות האלו שמשקיעים בהן.. והיא כזאת פשוטה.. המממממ יש כאן?

לדעתי היא כ"כ יפה

יש לה יופי טבעי ופשוט, היא לא צריכה איפור בכלל ולדעתי עם איפור היא נחמד פחות טוב לעומת בלי

Rוית

New member
מסכימה.. יופי טבעי זו המילה..

אין לה יופי של דוגמנית צמרת, והיא גם לא צריכה יופי כזה. היא יפה בזכות עצמה והאשיות שלה והיופי החיצוני שלה הופכים אותה למהממת!

BaBa LiVe

New member
אני שמח על ההסכמה!

יש את כל הדוגמניותהאלה!!! אני לא מוצא בחלקן משהו!!! כלום! ואלאניס - בלי איפור בלי השקעות - היא כ"כ יפה! אני רוצה שחברה שלי תהיה דומה לה...קצת..!! ואני אהיה מרוצה לילה טוב!! וכואב לי!

symptoms

New member
בטח שאני מסכימה

היא מהממת ובלי להתאמץ בכלל וחוץ מזה היא מדהימה והשיער שלה מקסים אין לה יופי של דוגמנית אבל יש לה יופי מיוחד שלא כל אחד רואה...

RainGirL

New member
אאוץ'...../images/Emo10.gif

איזה ספר דפוק
הוא אשכרה חתך לך את האוזן
משתתפת בצערך..
אם זה עוזר במשו.. ואממ.. לא נראה לי שתישאר צלקת אבל גם אם כן, עזוב, חפיף.. בטח היא תהיה קטנה ולא יראו.. יהיה פסדר
לפחות התספורת יצאה טוב?

למעלה