אני צריך שתיתנו לי חלום -

חלמן

New member
אני צריך שתיתנו לי חלום -

אני צריך שתיתנו לי חלום הכי לא מציאותי כי אני רוצה לנסות MILD ואין לי רעיון \ חלום לא מציאותי בראש! אני ישמח אם תיתנו לי אחד! :)

שריר

New member
זה לא הולך ככה חלמן

הרעיון זה שאתה חלמת את זה ואז אתה זוכר את החלום טוב והוא נמצא זיכרון שלך ואתה זוכר הרבה פרטים נגיד אני נותן לך חלום אתה בחוף עם עוד שתי כוסיות ערומות הדמיון שלך לא ייפעל כמו הדמיון שהיה לך בחלום וככה תוכל לשנן אותו הרבה יותר טוב דבר שני זה לא חייב להיות מוזר יכול להיות שהחלום שלך זה שאתה הולך בתל אביב ופוגש ידידה שלך אז אתה פשוט מדמיין את החלום חוזר עליו קטע אחרי קטע עד שהוא תקוע לך טוב בזיכרון ופשוט בזמן השינון אתה מוסיף לעצמך ברגע שידידה שלי אומרת לי שלום אני מבין שאני חולם אלון תקן אותי אם אני טועה

חלמן

New member
יכול להיות שאתה צודק אבל

במאמרי הפורום - שוראיטי - גיא כתב אז הוא רושם בשיטת המילד שהכי טוב זה לזכור את הפרטים הכי לא מציאותיים! יכול להיות שאני טועה! גיייא אלללוון שבז? לעזרה!

אלון ב

New member
חלמן

בשיטת ה MILD אתה מתעורר אחרי 6-5 שעות ואחרי כמה זמן אתה שוב חוזר לישון, תוך כדי שאתה נירדם אתה צריך לחזור ולשנן לעצמך בראש שוב ושוב את כל פירטי החלום האחרון שהיה לך, מה שיקרה זה שמיד כשתירדם תמצא את עצמך שוב בתוך אותו חלום ותבין שאתה חולם. דבר שמאד יכול לעזור בשיטה הזאת זה שבזמן שאתה חוזר ומשנן בראש את פירטי החלום אז בכל פעם שאתה ניזכר בקטע מוזר או לא הגיוני שהיה בחלום אתה אומר לעצמך "היי זה לא הגיוני ! אני חולם !!" ואז כשתיכנס שוב לאותו חלום ותגיע שוב לקטע הזה מיד תיזכר שזה לא הגיוני ותבין שאתה חולם. זהו, מקווה שהבנת. אלון

למעלה