אני צריך רעיונות!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אני צריך רעיונות!

רעיונות לדמויות לשחק. מה אני אומר לכם, אני יבש. כ"כ יבש, שהגיע הזמן לנסות לחפש מים של אנשים אחרים. צריך רעיונות לדמות לעולם פנטזיה. דמות שאני אשחק. בינתיים, מה שהגעתי אליו זה כהנת אלפית. כן כן, כהן ואלף, ואני. אני כבר שומע את הפרסות של החמור הלבן. תיראו עסוקים.

backdoorslam

New member
תאסוף את עצמך גבר

תראה לאן הגעת. מי היה מאמין שDDN הגדול יגיע יום אחד להדעות בנוסח "אני צריך", "תביאו לי עכשיו" ודומיהם. בברכת מילוי מצברים מהיר.

La Gamba

New member
שמע, אולי אני חוזר על עצמי

אבל אני מאמין שנזיר קליפטו-פירומן, או גמד בעל רגשי נחיתות (אתה קורא לי נמוך?!), אנדר הקנדר (קנדר בעל תבונה לא רגילה), קוסם דיסלקט, וכו' יהיו מאוד משעשעים, וחקלם אפילו מעניינים.

DDN

New member
מממממממממ....... לא.

אני לא מחפש שעשוע. הדבר הכי קרוב לדמות "מופרעת" היה ג'רוד שהיה כהן אש, והיה גם פירופוב וגם פירומן (והוא לא היה נסיך של שום דבר). הגמד והקנדר הם ממש לא אני, ואלו דמויות קומיות/משעשעות. ובנוגע לקוסם. . . .. לא.

לא שלי אבל...

אולי תהנה מהרעיון - פלאדין/ית של אל/ה כאוטית. אני יודעת שלפחות בפורגוטן רלמס יש אפשרות ליצור דמות כזאת - פלאדין של האלה סונה (אלת האהבה והיופי).

DDN

New member
על דבר כזה כבר יצא לי לחשוב.

אבל אני מחפש . . .. . . אני לא יודע מה אני מחפש. רולנד היה פשוט, אלכס מורכבת, ז'אן פול הוא לא מוגדר, גרידו היה מגניב, אני לא יודע מה אני מחפש. עם רקע/בלי רקע, משהו טוב פשוט ומוגדר (כמו כריסטיאן), או משהו פשוט שיבנה תוך כדי משחק עם מינימום רקע (רולנד), משהו שאפילו לא היה לו רעיון והתפתח תוך כדי המשחק (ז'אן פול). . . .. גם מבחינת NPC אני מת. . .. . יובש טוטאלי. אפילו שמות לסיפור שאני כותב חסרים לי, שמות ודמויות משנה. . ..

henk

New member
דמויות שאני משחק...או שיחקתי

לי היו שלוש דמויות "מיוחדות"...... היה את allan הוא elf והוא fighter הוא מתמחה בשוט...... והיא את arramil הוא elf והוא barbarian הוא היה חביב.... ויש את slug הוא orc והוא barbarian הוא פוחד מקרבות למרות ה-grateaxe שלו...... אם עזרתי לך רק תודיע

BluePrint

New member
John Doe

איני מתכוון שתשחק דמות של יודע-כל, אלא פשוט דמות עם מחלת השיכחה. ואם לא תחליט לבד על איזה twist להוסיף לה, תמיד תוכל לבנות אופי והתנהגות תוך כדי משחק, וכמובן להחזיר את הזכרון לאט לאט או להביא לתוך המשחק דברים מתוך עברה המעורפל.

הכלא

הרבה דמויות מגיעות מרקע של אחוזות, מקדשים, ערים, וכו' מה עם דמות שכרגע השתחררה (או ברחה) מהכלא? יש כאן הזדמנות להרבה דברים מעניינים - על מה היא ישבה שם? האם היא חפה מפשע בעצם? (הכלא, כידוע, מלא באנשים חפים מפשע שהפלילו אותם), מה היה מקומה במדרג החברתי של הכלא (מלך האגף, סתם סנג'ר, או הנטחן של החבר'ה?) האם יש לדמות חברים שעדיין נמצאים בכלא? או מחוץ לו? כמה זמן עבר מאז שהיא נכנסה פנימה, ואיך העולם בחוץ השתנה בינתיים? דוגמאות יש למכביר - החל בטיפוסים אפיים כמו ז'אן ולז'אן (עשרים שנה על גניבת לחם), דרך דמויות רומנטיות כמו הרוזן ממונטה קריסטו (ברח וזכה באוצר, ויצא לנקום את נקמתו) וכלה בחלאות כמו אלו שרואים בסדרה "אוז", או הטיפוסים היותר סימפטיים ב"חומות של תיקווה".

DDN

New member
לבלש ולתוכנית האב

תודה! הרעיונות שלכם דווקא כן הציתו בי משהו.

משהו קצת יותר... פחות... משהו.

אם זה עוזר לך במשהו, אני מתחילה בשבועות הקרובים לשחק דמות שמשלבת את סקאלי מאקס-פיילז ואת קארטר מסטארגייט עם עוד קצת = ביולוגית חובבת מחשבים ומתבודדת, שמלאכת חייה העיקרית היא לנסות להמציא נשק להשמדה המונית בצורת וירוס קטלני או משהו. למרבה הפלא, הילדה דווקא שפויה להפליא הפעם. יש לה מטרות מאוד ממוקדות וסיבות מאוד ברורות, מה גם שהיא עובדת בשביל תאגיד, והם לא היו שוכרים פסיכית, אה?

DDN

New member
../images/Emo4.gif

עד שלא אמרת שפויה להפליא, חשבתי שה"ביולוגית חובבת מחשבים ומתבודדת שמלאכת חייה העיקרית היא לנסות להמציא נשק להשמדה המונית" מתייחס אלייך. . .. אבל תאגיד כן היה שוכר פסיכי, יותר קל להתנער מאחריות אליו אחר כך. אבל המשחק הוא בעולם פנטזיה. טרם יצא לי (וגם כנראה לא יצא בזמן הקרוב) לשחק משהו אחר. בכל מקרה תודה.

דרגורן

New member
בהיכרותי עם השחקנית, אני יכול להסיק

שהדמות לא תשאר שפויה לאורך זמן....

רמץ

New member
יצא לך במקרה לשחק פייטן?

למעשה - יצא למישהו פעם לשחק פייטן? היום עלעלתי בפייטן החדש של המהד' 3.5 ודוקא לא רע... לא רע בכלל... במקום דמות שחקנית התפקידים העודפת שהייתה משעממת את שאר השחקנים ומטפסת על העצבים של השה"מ שמנסה כבר שעה להוציא את החבורה מהפונדק הארור, המקצוע הפך לשמיש למדי... יש לו אפילו לחשים משל עצמו עכשיו כמו זימון כלי נגינה (עוצמה 0). ועכשיו כשהחליטו שהננסים הם בעצם פייטנים מלידה שרק הדחיקו את זה כל הזמן הזה, אז ננס פייטן צריך להיות די מעניין - גם אם זה נחשב ל"בנאלי".

l o r e

New member
גם הפייטן וגם הדרואיד

... עברו מתיחת פנים די רצינית, והפכו למעניינים למדי. תנסה לחשוב על שילובים לא אפשריים, ועל סיפור שיגרום שילוב כזה להגיוני, למשל: פרדריק, הזוטון הנזיר. פרדריק היה זוטון שובב שהסתבך בפלילים. במנוסתו מהעיר, בה חי, הוא נפצע קשה והצליח לזחול בכוחותיו האחרונים אל מנזר... או טורגרד הגמד הנקרומנסר, שאשתו מתה וניסה ללמוד כיצד להחיות אותה בעזרת קסמים אפלים. סיפור טוב לדמות הוא לקחת סוג דמות פשוט, שמטרתו ללמוד Prestige Class מסויים, והוא יוצא למסע כדי למצוא מורה, ספר וכו'...

למעלה