אני צריך קצת

pluplup

New member
אני צריך קצת ../images/Emo53.gif

דבר ראשון, היי לכולם (אני חדש פה). טוב, אז ככה, לפני בערך חודש, אחי הקטן השמיע לי כמה שירים של System of A Down ומאוד אהבתי אותם ואני רוצה לדעת את השמות של חברי הלהקה ואני אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי אותם. [דוגמה] XXXXX - בסיסט המון תודה נ.ב. אני מאוד ממליץ על השיר Metro(שיר גדול)

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifברוך הבא! :)

אני בר. נמ, שמות. סולן- סרג' קול שני & גיטרה- דארון באסיסט- שאבו מתופף- ג'ון ^^

Ipecac0

New member
ברוך הבא ../images/Emo8.gif

ביקשת שמות אבל לא ציינת את שמך...! אני מעיין
השתלבות נעימה

Ipecac0

New member
../images/Emo45.gif אה ומטרו באמת החידושים היפים

שסיסטם עשו

Evil Pig

New member
לא ישנתי כל הלילה! הייתי בהופעות של

יום הסטודנט במכללת עמק יזרעאל. היה אחלה הופעות! עברי לידר
שלומה ארצי ושלום חנוך
וכמובן פ-ו-ר-ט-י-ס-ח-ר-ו-ף הגדולים מכולם!
אז חזרתי באיזה 5 ואז כבר אמרתי שאין טעם לישון כי אני הייתי צריך לנסוע ב8 בבוקר לעשות משהו בחיפה.. בקיצור אני בדרך למיטה..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעברי../images/Emo99.gif

הווו בא לי עוד הפעה שלו (הייתי בנתיים ב-3
) ואממ לי הייתה מסיבת יומולדת אתמול והיה כיף כיף כיף
הלכתי לישון ברבע ל-4 וקמתי ב-5 וחצי

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif פורטיסחרוף&$@%&%$@

גמאני רוצה;[ אוף היה לי יום מבאס, יותר מדי אנשים איכזבו אותי ואני לא ישנתי כל הלילה, סתם כי יש לי בעיות או משהוX_X

pluplup

New member
מעריץ חדש

אני בפורום מאתמול, אבל אני מעריץ דיי חדש(קצת פחות מחודש),ככה שאני לא מכיר הרבה שירים של סיסטם, ואני רוצה להכיר עוד שירים. אז אם מישהו יכול לשלוח לינקים לאתרים שאפשר לשמוע בהם שירים של סיסטם, אל תתביישו. תודה השירים ששמעתיעד עכשיו הם: Chop Suey Attak Thetawaves Lonly Day(מהרדיו) Metro(השיר האהוב עליי עד עכשיו) Shame on a nigga Kill rock 'n' roll DDevil War X Fuck the system(החתימה שלי) BYOB Question(שיר ח-ז-ק!!!!!!!!!!!!!!!!) Hypnotize

Evil Pig

New member
דבר ראשון , אני שמח שאתה מעריץ

שלהם! דבר שני, השירים ששמעת הם בהחלט שירים מצויינים- כמו כל או לפחות רוב השירים של סיסיטם. באתר הרשמי שלהם יש לינקים להורדת השירים מהאלבומים היותר ישנים שלהם - יעני בלי הפנוטייז ומזמורייז. www.systemofadown.com זאת כתובת האתר. בהצלחה! ותמיד יש אפשרות ללכת ל"דוד" באפגניסטן ו"לבקש" ממנו "להשיג" לך את השירים ולהעביר לך אותם למחשב.
המשך יום טוב ונעים וחג שבועות שמח לך ולכולם!

למעלה