אני צריך פייר וול

luriluri

New member
אני צריך פייר וול

פייר וול חינם, טוב, שימושי, שמזהה את המשתמש, את האיי פי, עוצר את ההאקר ומנטרל אותו! (לא zone alarm) נ.ב. אני צריך גם אנטי וירוס טוב ועדכני

~BaD~BoY~

New member
הינה שתי הדברים.......

טוב האנטי וירוס הכי טוב הוא norton anti virus 2001 והלינק יוריד לך משהו שיוריד את האנטי וירוס שהוא חופשי לשימוש. הפייר וואל הוא black ice שהוא מראה לך פרטים על המשתמש כולל אייפי ועוד כמה פרטים (אם הוא לא משתמש בפרוקסי) תרשום בפורום אם זה עזר......

luriluri

New member
תודה אבל...

יש לי כבר black ice, אבל אני לא יודע איך משתמשים בו

~BaD~BoY~

New member
תראה

אם ה black ice מותקן אצלך אז זה לא בעיה להישתמש בו אם אתה רואה בשורת משימות את הסמל הכחול של המגן אז לא פורצים לך ואם את הרואה שהסמל הופך להיות אדום או צהוב או כתום והוא מהבהב אז תלחץ עליו פעמיים ויהיה רשום Attacks | Intruders | History | information תלחץ על Intruders ואז זה יראה לך את הפרטים של התוקף וזה ימנע ממנו להיכנס למחשב שלך תאמין שמאז הפריצה האחרונה שפרצו לי אני מצפצף עליהם כי יש לי black ice אבל יש לי גם דרך לעקוף\לפרוץ פייר וואל וזה רק ההאקרים\מתכנתים\אולי כמה ילדים יודעים את השיטה. ואם את הרוצה לנקות את הפרטים\התקפות אז תלחץ בתפריט העליון של התוכנה Tools ותעשה Clear Attacks list. בהצלחה לך.... אם יש עוד בעיות אני באייסיקיו 137212394

למעלה