אני צריך עצה

• פותח הנושא 2a2p
  • פורסם בתאריך

2a2p

New member
אני צריך עצה

נכון דברים שמסתובבים הרבה באינטרנט שרואים משו שנראה תמים פתאום קופץ איזה משו מפחיד שמבהיל עם צרחות? זהו שאתמול זה היה הקש ששבר את גב הגמל! עשיתי מין מבחן כזה של ראיה של המספרים האלה בתוך עיגול בצבע אחר שנועד לבדוק אם אנחנו עיברי צבעים עד שבסוף היה צורה לא מוגדרת. אני במקום לצאת ישר הסתכלתי וחשבתי מזה פתאום קפצה לי מין אישה מלאת דם כזה עם סכין בליווי צרחות. אני נבהלתי משו מטורף. איך מצליחים להימנע מלפגוש דברים כאלה?

Luisito Garcia

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני עשיתי את זה פעם,כמעט מתתי מפחד.. לא יכולתי לנשום,תשאל את המנהלת כמה קשה לי למצוא סרטונים בגלל הדברים המעצבנים האלה..

Dark faith

New member
צריך להיות חשדנים...

כל תמונה שמבקשים ממך להתרכז, או ששיר שקט מתנגד ברקע....תשאיר את המסך דולק ללא רמקולים- צא מהחדר ותחזור אחריי כמה דקות.........הכי פשוט. הדמות המפחידה בדר"F נשארת על המסך.

הייתי ב3 ימים של יצירה במצפה רמון

מטעם הלימודים ולא הכי נהניתי.. היה אובך וסופות חול והיה שקט מטורף מסביב

אוי גמאני ראיתי את זה!!

והראיתי לאמא ולאחותי.. הם פחדו רצח. זה היה כייף. כמעט עשיתי לאחותי התקף לב.. כולה מול המחשב מרוכזת וזה.. ואני כאיל ובטי וי. רגועה ופתאום היא קופצת וצועקת עליי...
הדבר הכי שווה בעולם. אמא שלי הייתה אדישה מידי, עד שהיא קלטה מה קורה. אבלל עדין נבהלה קצת.

סהר ס

New member
המורה שלי

לבע"ח הראה לנו סרטון שלמדנו על הפחד ואיך הוא עובר במוח בהתחלה הוא סיפר שזה כביש שקרו בו דברים מוזרים אז שמו שם מצלמה נסתרת כדאי לראות מה גורם לתאונות . קיצר... משכנע אותנו(ולוקח המון זמן לשכנע קבוצה של מחוננים-מוכשרים חשדניים שמנסים למצוא אלף פרצות ואפילו שזה אחד המורים שאנחנו הכי סומכים אליו) ואנחנו רואים את הסרט.... מכונית יורדת בפיתול בגבעה של דשא . המכונית לבנה השמיים כחולים הציפורים מצייצות מוזיקה שקטה ..... המכונית עוברת מתחת לעצים.... אה....... קופצת לנו תמונה של מפלצת צורחת עם עור ירוק ופרצוף מזוויע ! איך צרחנו! אחר כך בהקרנה החמישית בערך רק שניים - שלושה (ואני בניהם) לא קפצו/צרחו .... טוב אני סתם מברברת.... אני אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה חוץ מאותה הפעם! [בחיי הקצרים...(עד עתה)]

למעלה