אני צריך עצה:

Bugatti

New member
מה פתאום - זה ייצא בסביבות ה320

השאלה היא האם כדאי להשקיע סכום כזה - 180 אלף שקל בשביל קורבט Z06. בכל מקרה, מישהו יודע מה הביצועים שלה? אני יודע שיש לה 405 כוחות סוס...

cyber2200

New member
גם אם תעלה לך חצי מיליון שקל

שווה לך להביא קורבט לארץ... חבל לך על הזמן, זה האוטו הכי בן זונה שקיים, ואם כבר אתה נוסע לארה"ב להביא אוטו, אז תבדוק גם ת´מוסטנג... יש לי חבר שנורא התלהב ממנו.

Bugatti

New member
הקורבט לא יעלה 2 מיליון שקל

קודם כל שכחת שתיירים לא משלמים TAX. דבר שני Z06 חדשה מהייצרן עולה 45 אלף דולר. יכול להיות שכל התהליך ייצא בסוף 350 אלף שקל אבל לא יותר מזה. אני לא אוהב כ"כ את המוסטנג ואי אפשר בכלל להשוות אותה לקורבט. בקשר לשיפורים - קניתי את האוטו לפני שנתיים בגרמניה דרך האינטרנט. האוטו נסע לפני שקניתי אותו בסביבות ה4000 ק"מ. היו עליו כבר את כל השיפורים האפשריים. תהליך הייבוא האישי מסובך ומעצבן, כרוך בהרבה כסף אבל משתלם אם אתה מעוניין ברכב ספורטיוי שקשה לקנותו בארץ.

אילן די

New member
סלח לי אבל אין לך מושג.

קורבט Z06 עולה כמעט 70 אלף דולר על הכביש. בנוסף לכך אתה משלם TAX שמשתנה ממדינה למדינה פלוס מיסים שונים. כיוון שזה רכב שעולה מעל 30000 דולר, אתה גם צריך לשלם Luxury tax של 3000 דולר, בקיצור, זה סיפור של 75-80 אלף דולר עוד לפני ששמת אותה על האוניה. אני לא מאמין שתצליח לצאת מזה בפחות מ-400-500 אלף דולר. מה גם שאני לא בטוח שתקבל רשיון יבוא שכן יש לג´י אם יבואן בארץ (UMI) והם לא ירוצו לתת לך רשיון שכן הם מעדיפים ליבא בעצמם ולעשות עליך כמה ג´ובות.

אילן די

New member
אופס תיקונים

70 אלף כולל מיסים נלווים וכמובן 400-500 אלף שקל ולא דולר.

ראיתי רק אחת בארץ . . . .

חברה שלי גרה בגבעת טל, גבעה של מליינים בחלק החדש של קרית אתא, היא גרה בערך באמצע ההר ולמעלה גרים כל העליתה (אנשים הכי דחוסים שראיתם בחיים) ויום אחד נסענו אליה הביתה והיינו בכביש של גבעת טל ופתאום עוברת קורבט שנת 98 (אני חושב שהיא הייתה בצבע סגול), לקח לי 5 דקות לחזור לעצמי ואז חברה שלי אומרת לי שהיא רואה אותו כל יום יורד בבוקר מהגבעה עם הקורבט. הכביש החדש לגבעת טל ורם ממש שקט ודיי ישר ואפשר לסוע בו מהר אבל כולם יודעים שקרית אתא זה רמזור אחד גדול והכבישים בקריות כמעט הכי גרועים בארץ, אז ממש חבל על הכסף להביא אחת כזו לארץ . . . . . . לפי דעתי עדיף פורשה boxter שהמחיר שלה ממש לא בשמיים, 355K לגירסה הרגילה ו-420K ל- boxter s. והיא עדיפה כי לא צריך את כל הכאב ראש של ייבוא אישי והיא מכונית שמתאימה הרבה יותר לכבישים של א"י . . . . DJ made in israel

teen17

New member
לא ענית לשאלה שלי:

איזה שיפורים מכל הסוגים (קוסמטיים, מכניים ועוד...) יש לך באוטו? כמה עלה לך כל שיפור ואיפה קנית אותם (בארץ? בחו"ל? ואם בארץ אז איפה בארץ?) דבר נוסף שרציתי לבקש ממך זה איך עשית יבוא אישי לאוטו? מה היה כל התהליך שעשית? גל.

Bugatti

New member
הקורבט לא יעלה 2 מיליון שקל

קודם כל שכחת שתיירים לא משלמים TAX. דבר שני Z06 חדשה מהייצרן עולה 45 אלף דולר. יכול להיות שכל התהליך ייצא בסוף 350 אלף שקל אבל לא יותר מזה. אני לא אוהב כ"כ את המוסטנג ואי אפשר בכלל להשוות אותה לקורבט. בקשר לשיפורים - קניתי את האוטו לפני שנתיים בגרמניה דרך האינטרנט. האוטו נסע לפני שקניתי אותו בסביבות ה4000 ק"מ. היו עליו כבר את כל השיפורים האפשריים. תהליך הייבוא האישי מסובך ומעצבן, כרוך בהרבה כסף אבל משתלם אם אתה מעוניין ברכב ספורטיוי שקשה לקנותו בארץ.

למעלה