אני צריך עצה:

Bugatti

New member
אני צריך עצה:

אני נוהג כיום בגולף V6 4MOTION אם אתם מכירים אותו. הנהיגה פנטסטית, אני ממש נהנה מהאוטו. יש לו 205 סוסים והוא מזנק מדהים מ0-100. האוטו משנת 2000 ואני כבר מת להחליף אותו למשהו יותר טוב. השאלה היא - מה??? המחירון שלו הוא בערך 140, ואני מרשה לעצמי להוסיף עוד 70-80. איזה אוטו יהיה יותר טוב ממנו? בתודה, נועם.

sronis

New member
אז ככה

אימפרזה STI עולה 230000, שזה בערך במגבלות התקציב שלך. היא תהיה טובה יותר מהגולף בכל תחום, במאה אחוז. אני מבין שאתה מחפש משהו עם תאוצות מרשימות, ומתעניין יותר בכוח המנוע מאשר בהתנהגות הרכב, או שמא אני טועה? בכל מקרה, האימפרזה תעלה על הגולף בכל התחומים הללו. דרך אגב, אם אתה לא רוצה אימפרזה, ממש אין הרבה מכוניות שעולות על הגולף מבחינת כוח מנוע בטווח המחירים הזה... רוני

Bugatti

New member
הביקורות על האימפרזה לא משהו משהו

הביקורות על האימפרזה לא משהו משהו. ברוב העיתונים כותבים שהיא לא גולת הכותרת... וחוץ מזה, לחבר שלי יש אותה והיא לא שווה הרבה יותר מהגולף שלי זה בטוח, וגם היא לא יפה. שמעתי שמגיעה הונדה קטנה (סיוויק טייפ אר) בעוד כמה חודשים. מאד זולה, עם 200 סוסים ו6.8 למאה. האם היא תיהיה יותר טובה מהגולף שלי? לפי דעתי לא... בכל מקרה, אני יכול להשקיע יותר ולקנות 911 משומשת. השאלה היא - האם כדאי.

sronis

New member
לא משהו משהו????

רגע, לחבר שלך יש אימפרזה STI? האימפרזה טורבו בשלל גרסאותיה נחשבת לאחת מהמכוניות הספורטיביות ביותר שניתן לקנות בארה"ק, גם אם מדברים על מכוניות יקרות פי שניים ויותר. תראה, אם תמצא 911 משומשת, מה טוב, אבל ברצינות - כמה קל למצוא אחת כזאת בארץ במחיר שיתאים לך? האימפרזה אמנם לא יפה (לא שהגולף נערת אמצע, אבל היא בהחלט נראית יותר טוב) - אבל זה לא מה שחשוב במכונית ספורטיבית, נכון? אתה טוען שאימפרזה טורבו לא שווה הרבה יותר מהגולף שלך? אני מוכן להתערב איתך שהאימפרזה לוקחת את הגולף בכל נתון הקשור להנאה מנהיגה. גם אם מדברים על פתיחות או סגירות למיניהן, וגם אם מדברים על התנהגות כביש, תקשורת הגה-צמיגים, יכולת על המגבלות והנאה פרופר. ועוד יותר מזה - ה-STI בכלל לוקחת את הגולף בגדול, כמו גם מכוניות יקרות בהרבה. הסיוויק טייפ R כנראה באמת תגיע ותעלה כ-150000 ש"ח (כמו אימפרזה). לדעתי היא אפילו פחות יפה מהאימפרזה, אבל שמעתי שהיא מאוד ביצועיסטית (עדיין - אני לא חושב שהיא לוקחת אימפרזה טורבו בהכל). אם תוכל לפרט מה חשוב לך בנהיגה ספורטיבית, אפשר יהיה אולי לעזור יותר. רוני

אילן די

New member
הוא לא היחיד שאומר את זה

וכדאי באמת שסובארו יקחו את זה לתשומת ליבם. ברור שבמחיר ובנישה שהוא מחפש, ל- STi אין מתחרות, אבל כמו הרבה אנשים (ואני בכללם) יש לו בעיה לרכוש מכונית, טובה ככל שתהיה, שנראית כמו חגב מצוי. זה מתחיל בפנסים הקדמיים הענקיים שממש לא מתאימים לאוטו מבחינה פרופורציונאלית (ותיכף תמירי יקפוץ ויאמר שאפשר להתקין פנסים אחרים... לא יודע... כשאני קונה אוטו ב-230 אלף שקל לא ממש בא לי להתקין בו עוד כל מיני קיטים ודברים), וזה נמשך לחלק האחורי של המכונית שנראה יותר סולידי מהלאנטיס. וכמובן ה"כונס אוויר" המגוחך על מכסה המנוע. גם ה-4 דלתות לא מוסיף למראה של האוטו. ולמרות הכל, האוטו גורם לרבים לצטט את הפתגם "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו", מצטער, צריך לשלם גם על התוכן וגם על הקנקן.

תמירי

New member
אילן ידידי

אתה צודק. מי שיש לו להשקיע סכום כזה אז החלפת פנסים לצורה שונה זה לא מהותי מה גם שה-stiבאה עם פנסים כמעט כמו שלי. הstiבאה עם ספויילר "צנום"לא שווה כמה ג´בות להחליף לפרודרייב כמו בראלי? "למשוגעים" זה לא עניין למי שאומר שהאימפרזה לא יפה שיבוא מחר למפגש באיצטדיון ברמת גן ויראה כמה היא יפה, למרות שעל יופי אני לא מתווכח כי זה עניין של טעם.

itzik93

New member
על טעם וריח...

אין מה להתווכח... יהיו שיגידו שהצורה של האימפרזה-ניו-אייג´ פשוט יפה, ויהיו כאלה שיגידו שהיא מכוערת... איציק

ac cobra

New member
אני מאלה שיגידו שהיא

מכוערת בטירוף !!!!!!! החיפושית של דרור יותר יפה לידה !!!
בעקרון אני שונא את כל העיצוב של ה"ניו-אייג´" מהפנסים ועד לספויילר הקטן! אבל הדבר היחיד שנשאר מהישנה זה המנוע , ולוח המחוגים שכתוב עליו 260 קמ"ש( עלאק בירידה לא מתקרב ל 230) בקיצור צריך לתפוס את מעצב סובארו ביפן ולתת לו שיחה טובה בקשר לפנסים ולעוד כמה דברים ולמה רק עכשיו באה גרסאת STI לארץ !!! למה לא לפני שנתיים נ.ב יש פה עוד כמה אנשים שיסכימו איתי על דברי הקשים על ה"ניו-אייג´" נ.ב 2) עם יהיה לי 200 K הייתי קונה את הפרודרייב ועושה קוסמטיקה לאוטו ( בעיקר לפנסים) או שמחפש STI ישנה למכירה ( ויש בארץ STI אבל אני לא ידוע עם למכירה) AC עד שלא מייביאים את הEVO יתפק בפרודרייב

red cars

New member
יש חברה שמשפרת evo ונקראת xtream

עשו השוואה בינה לבין פורש אם אני לא טועה טורבו ו היא לקחה אותה יש לה 340 כוח סוס ועוד נתונים שאני צריך ךבדוק במחשב השני בהזדמנות! בקשר לניואיכס ג לפנסים הנ"ל אמורים להיות רטרו משהו והם אמורים כביכול לייצור המשכיות של הניפוחים על מכסה המנוע פרט לכך תכנסו לאתר:

תמירי

New member
תראה את גרסת הפרודרייב המלאה

ואני בטוח שדעתך תשתנה למרות שכפי שאמרתי לכל אחד יש את הטעם שלו ואין לי כל עניין להתוכח על יופי ועיצוב.

ac cobra

New member
יש לך אולי בר תמונות שלך??

כמה זמן יש לך את הפרודרייב?? חודשים ? אני מעדיף יותר את גרסאת הפרודרייב מהאשר הSTI ( לשלם 50 אלף ₪ יותר בשביל 20 כ"ס ??? יותר קל להוסיף טורבו שני וזהו) ואם יש לך תמונות שלך תעלה בבקשה כי עדין לא יצא לי לראות את הפרודרייב

sronis

New member
זה לא 50 אלף יותר זה 65 אלף יותר

וזה גם לא רק 20 כ"ס יותר... זה מומנט משופר, הרבה מערכות שונו בתוך הרכב לשיפור הביצועים, יש מערכת מתלים שונה אם אינני טועה, הרכב מאובזר יותר, ג´נטים וצמיגים שונים ועוד כל מיני תוספות מעניינות (למישהו יש את הרשימה המלאה?) בכל מקרה - זה לא שווה 65 אלף ש"ח, זאת פשוט שיטה מצוינת של יבואן סובארו לסחוט כסף מהקונים. תחשבו על זה: מגיע קונה פוטנציאלי עם הרבה כסף לסוכנות סובארו, רוצה אימפרזה טורבו, אומרים לו - "תראה, יש לנו את ה-STI, היא יותר יפה, יותר מאובזרת, ויותר חזקה, כל החבר´ה עם האימפרזות טורבו ה"רגילות" יקנאו בך בטירוף כי שלך יותר טובה". חושב הבחור, ואומר לעצמו "סבבה, יש לי כסף, ואני רוצה שכולם יקנאו בי כי לי יש יותר, אז אני אקנה". לדעתי מספיק שימכרו איזה עשר כאלו בשנה בשביל שהם יצאו עם רכב נהדר... אני מוכן להתערב שהרווח הנקי שלהם ממכירת STI אחת יותר גדול מהרווח הנקי שלהם ממכירת שתי אימפרזה טורבו רגילות... רוני

falou

New member
גם הגולף לא מי יודע כמה...

לא ראיתי אותה מקבלת יותר מ-3 כוכבים בשום מקום ולא התרשמתי במיוחד באופן אישי. היא מהירה ואוחזת אבל כל שאר הפרמטרים הדינמיים פושרים מינוס. יחד עם זאת, אם מה שאתה מחפש זה מהירות ואחיזה גבוהה הגולף נותנת תמורה מעולה. כמכונית ספורטיבית ה-STI עולה על הגולף בכל פרמטר. הגולף היא לא מכונית ספורטיבית, היא בסה"כ גולף סופר מהירה וסופר אוחזת. האימפרצה, גם בגירסה הרגילה, שווה הרבה הרבה יותר כמכונית ספורטיבית מהגולף. מה שכן, היא באמת נורא מכוערת... אם את האימפרצה אתה לא אוהב לא סביר שהסיוויק Type-R תצליח להרשים אותך. ייתכן והאקורד Type-R תצליח... לגבי השאלה אם כדאי לקנות 911 משומשת - לדעתי לא. עלות האחזקה בטוח היסטרית ולך (כמו לי ולרוב הנהגים) אין מה לחפש במכונית כזו, בטח שלא בכבישי ארצנו. אם כבר, לך על בוקסטר.

teen17

New member
שאלה בקשר לאוטו שלך:

היי. תגיד, יש לך באוטו כל מיני שיפורים כמו: פנסים שקופים מאחורה ואולי מקדימה? חצאיות בצדדים ומקדימה ומאחורה בצבע הרכב? אגזוז לחץ? יש לך עוד כל מיני שיפורים כאלה לרכב? ואם כן איפה קנית אותם? כמה זה עלה לך? האם זה מהווה עילה לביטול האחריות מצד צ´מפיון או שהם מקבלים את זה? גל.

be_roo

New member
לזה אתה קורא שיפורים ?? ??

פנסים שקופים וחצאיות ?! הדבר היחיד שמהווה שיפור מהדברים שהזכרת זה אגזוז לחץ. SI
שיר, חושבת לצבוע את הפז´ו באדום כדי שתהיה מהירה יותר

teen17

New member
לא היו לי מילים אחרות כדי להגדיר...

את זה. סורי, בכל מקרה העיקר הכוונה. גל, עדיין מחכה לתשובה.

teen17

New member
אני חושב שאני מכיר אותך.......

אתה במקרה מראשון לציון או מתל אביב (בן דוד שלי סיפר לי שיש לו חבר עפ גולף V6 4Motion-אולי זה אתה?)?????? גל.

Bugatti

New member
קודם כל אני מירושלים

הבאתי את האוטו לכאן בייבוא אישי, וכן יש לו פנסים שקופים מאחורה ואת כל השיפורים. אני נראה לי היחידי בארץ עם אוטו כזה כי הוא 3 דלתות. בינתיים אני לא מחליף אותו בשום דבר כי הוא נהדר, אבל אם תיהיה איזו הצעה טובה אני אקח אותה. ייתכן שאני אזמין קורבט אבל זה ממש לא בטוח.

למעלה