אני צריך עצה!!

ofird2

New member
אני צריך עצה!!

עם הצוות הבוגר של הסניף לא מסתדר איתכם (מד"ב וגרעינר) מה תעשו?? תעזבו?? תישארו??

להשאר

לא תמיד זה קל להיות מד"צ ובהרבה מקרים יש גם חיכוחים עם מי שמעלך, אבל אסור לפרוש כי זה לפעמים סותר עקרונות שלך

ofird2

New member
אני ממש לא יודע

אני נימצא בצומת שאני לא יודע אם אני רוצה להמשיך ז"א התנועה זה כל כולי... הבעיה שאני לא מסתדר ומאמין בדרך של מי שמעלי

אם התנועה זה כל כולך...

אז אל תיתן לאנשים אחרים להרוס לך את זה... תלך לפי הלב ולא לפי הרגש

למי שלא הבין<---

אם אתה אוהב את התנועה (הלב) אין שום סיבה שתעזוב אותה, גם אם אתה מרגיש (הרגש) לפעמים שמתנכלים לך או מונעים ממך לעשות את מה שאתה מאמין בו.

dikla528

New member
עוד מעט השנה נגמרת

אל תעזוב תן את כל מה שיש לך גם אם לפעמים אתה לא מסתדר עם מי שעובד איתך.. עוד מעט זה נגמר ואתה מחליט לאן תלך מכאן..(מד"מים או להפסיק..)(אם אתה מד"צ..)

NKstuff

New member
הממ... שאלה מעניינת

אני חושב שהייתי עוזב את העבודה מולם. אבל לא הייתי מנתק את הקשר עם התנועה. התנועה זה לא רק המושב, למרות שזה המעגל הראשון והקרוב. התנועה היא גם המועצה, והרמה הארצית... אני יכול להגיד בבטחון מלא שאפשר לא להיות פעיל ביישוב - וכן להיות פעיל בתנועה. וכן - זה קשה.

ת מ ו ז

New member
גרעינר זה לא דבר קבוע

ככה שאם את לא מסתדרת אם הגרעינר זאת לא סיבה לפרוש. ובעיקרון זה נורא תלוי בך, אם אתה מרגיש שאתה רוצה עוד לתרום ויש לך מה, אםפ לא, חבל עליך ועל החנכים של שנה הבאה.

למעלה