אני צריך עצה

frodo1

New member
אני צריך עצה

אני רוצה ללמוד עוד אומנות לחימה בנוסף לנין-ג´יטסו. האם כדאי לי ללמוד קונג-פו? ואיזו שיטה?

שי רגב

New member
שיטת לחימה נוספת

פרודו, אני קורא מדי פעם את שאלותיך והודעותיך (כמו גם "החתימה" שבתחתית הודעותיך). על סמך כל הללו, וכן על-סמך אינפורמציה שאתה מסרת כאן בפורום, אני סבור שאתה צריך, קודם כל, "להתחזק" (וללמוד) שיטה אחת. לימודי שיטה נוספת הם בד"כ בעייתיים (ואני מדבר כבעל-ניסיון, שלמד שתי-שיטות בו-בזמן), בעיקר משום שעלולים להיות "ניגודים" בין השיטות. רק לאחר שאתה מבין יודע את "הכיוון" של שיטת-הלחימה "העיקרית" שלך - מומלץ לפנות ל-"העשרה" ו-"השלמה" בשיטה/ות נוספת. אגב, ראה את שכתב לך "בודוקא", לפני מספר ימים, בקשר לחתימה שבתחתית הודעותיך. הוא צדק. תפסיק לדבר ותתחיל לעבוד. החיים קצרים והמלאכה מרובה!

פרודו יקירי

בנתיים פשוט תלך לעוד שיעור או שניים בשבוע ,אני סומך את ידי על ההמלצה של שי . כיום אני מנסה לפצות על השנים הללו שבהם עסקתי בדברים אחרים -נו טוב אני אגלה לך שרתי 8 שנים אופרות ... שלך הששת

מצטרף להצעות...

כשהייתי בגילך התחלתי ללמוד נינג´יצו. ואז היה לי חשק "לטעום" משהו אחר... אז אחרי משהו כמו שנתיים היו לי חגורות צהובה ב: ג´ודו קראטה נינג´יצו השרדות ונחש מה?... אף אחד מהם לא התפתח ליותר מזה... אל תעשה את הטעות שלי - תתמקד בדבר אחד (ונינג´יצו הוא המומלץ לדעתי). כשתהיה ברמה מספיק גבוהה - תרשה לעצמך לנסות גם קצת דברים אחרים. אגב, הנינג´יצו הוא כל-כך מגוון - שבאמת אתה לא צריך שום דבר אחר... בינתיים...

frodo1

New member
אוריאד, האמת שאתה צודק

אני רק חגורה לבנה. רק התחלתי את הנין-ג'יטסו. אולי אם אני אמשיך ואתקדם אני כבר לא אצטרך ללמוד עוד שיטה.

למעלה