אני צריך עצה

אני צריך עצה

אני גובניק עם 45 רפואי סיימתי טירונות וחבר שלי הוא קצין מיון במדור קורסים דיברתי איתו והוא אמר שהוא יכול לסדר לי כמעט כל קורס שאני רוצה במיוחד שיש לי קב"א 55 אז אני מתלבט איזה קורס לבחור משהו איכותי אבל ריאלי שלא צריך לחתום יותר משנה קבע בקיצר אני לא ממש מתמצא אז שמישהו יעזור לי

יניב100

New member
קורס טוב

יש הרבה קורסיםטובים במודיעין. אם אתה בוגר בי"ס מקצועי במגמת אלקטקוניקה או חשמל או מחשבים תבקש טכנאי תקשורת נתונים.

לא מתאים

אני דווקא סיימתי בגרות עיונית איזה עוד קורסים טובים במודיעין יש חוץ מזה?

מה שאני עושה...

אני פקמ"צית (פקידת מבצעים) בחיל האוויר. זה נחשב להיות ממש ממש טוב, זה רק רק חודש וחצי קורס ואתה לא צריך לחתום קבע בכלל.

vitali33

New member
שאלה לי אליך

אני עדיין לא התגיסתי ואני בוגר מגמת חשמל ואלקקטרוניקה איך אני מגיע למדור הקורסים האלה יעני איך אני מבקש להתמין לקורסים?

תשובה

למדור קורסים שולחים רק לאחר שכבר התגייסת והשתבצת לשיבוץ מחדש במקרה שלך תספר לקצין מיון בבקו"ם ואם תתאים הוא ישלח אותך לתפקיד או לקורס אם אישרו לך י"ג י"ד אז בד"כ זה אומר שכבר שיבצו לך תפקיד במקצוע שלך

צחי:)

New member
תבחר מהרשימה...

אם אתה מקומבן עד כדי כך, אז תבקש מחבר שלך שיתן לך הצצה לחוברת הקורסים (יש כזאת לכל קצין מיון, תאמין לי, הייתי מסופח למדור קורסים בתחילת השרות שלי) ופשוט תבחר בעצמך

לא טוב

יש לו חוברת אבל הקטע שאני לא יכול לבחור ממנה עכשיו רק כאני בא למדור ואני מעדיף לדעת קודם על תפקידים טובים שאנשים ממליצים עליהם ולבוא אליו מוכן

לא טוב

יש לו חוברת אבל הקטע שאני לא יכול לבחור ממנה עכשיו רק כאני בא למדור ואני מעדיף לדעת קודם על תפקידים טובים שאנשים ממליצים עליהם ולבוא אליו מוכן

צחי:)

New member
תפקיד שתאהב...

מממ... אני לא יודע להמליץ לך על תפקיד... תנסה שיסדר לך מבדקים ל-ימ"ל (יחידה מחוץ לצבא)/משרד הביטחון, בד"כ אפשר לקמבן כניסה לשם דרך מדור קורסים בלי יותר מדי בעיות. זה הדבר הכי טוב שאפשר לקבל שם.

למעלה