אני צריך עצה... מה אתם אומרים על זה? כדאי לקנות? למישהו פה יש כזה?
S s p i d e r New member 23/6/02 #1 אני צריך עצה... מה אתם אומרים על זה? כדאי לקנות? למישהו פה יש כזה?
M M a v e r i c k X New member 23/6/02 #2 במילה אחת: זזזזזזבבבבבבלללללל!!!!!! שמע אחי אל תקנה את זה! זה סתם חרא של דבר! לחבר שלי יש את זה וזה מסריח! אתה מרגיש כאילו אתה נוסע על ג´לי! בשום אבל בשום בשום בשום (וגם בצל!) אל תקנה את זה!
במילה אחת: זזזזזזבבבבבבלללללל!!!!!! שמע אחי אל תקנה את זה! זה סתם חרא של דבר! לחבר שלי יש את זה וזה מסריח! אתה מרגיש כאילו אתה נוסע על ג´לי! בשום אבל בשום בשום בשום (וגם בצל!) אל תקנה את זה!
M M a v e r i c k X New member 23/6/02 #3 (אבל אם אתה רוצה תקנה, מי אני שיגיד לך מה לקנות ומה לא....)
C Chomp on this New member 24/6/02 #5 למה דווקא נראה לי נחמד.... למי שיודע סנובורד זה נראה די טוב....
T the mutt New member 24/6/02 #6 זה נראה כמו עוד אחד מהדברים שמשתמשים בהם בהתחלה ואז שמים את זה איפושהו ולא נוגעים בזה יותר נראה לי משעמם מאוד מהר...
זה נראה כמו עוד אחד מהדברים שמשתמשים בהם בהתחלה ואז שמים את זה איפושהו ולא נוגעים בזה יותר נראה לי משעמם מאוד מהר...
B Bazooka Joe New member 24/6/02 #7 למה יש לזה פופ? כאילו למה הקצוות מורמים, אפשר לעשות עם זה אוללי? גריינד בטוח אי אפשר..
R rodney New member 25/6/02 #8 עקרונית אפשר תסתכל על הסרטים שיש שם זה נראה נחמד אבל סתם עוד כלי שישב זרוק איפשהו אחרי איזה שבוע חבל על הכסף
עקרונית אפשר תסתכל על הסרטים שיש שם זה נראה נחמד אבל סתם עוד כלי שישב זרוק איפשהו אחרי איזה שבוע חבל על הכסף
S SimSimon New member 26/6/02 #10 נראה נחמד כמה זה עולה אבל? אם זה זול ובא לך לבזבז קצת כסף תבדוק לי זה נראה נחמד אבל סקייט יותר טוב זה בטוח
נראה נחמד כמה זה עולה אבל? אם זה זול ובא לך לבזבז קצת כסף תבדוק לי זה נראה נחמד אבל סקייט יותר טוב זה בטוח