אני צריך עצה דחוף!!!

tboy21

New member
אני צריך עצה דחוף!!!

יש לי חברה אנחנו כבר שנה ביחד לא שכבנו כל הזמן הזה נשיקות היו רק מתי שבא לה אפילו עינוגים מיניים היא לא מוכנה לתת (ואני כל הזמן פינקתי אותה מינית) ונשיקות רק מתי שבא לה... שוחחתי איתה על כך כבר יותר 10 פעמים על כך ופשוט היא אמרה לי שסקס הוא לא חלק חשוב בקשר... מה עושים והאם סקס הוא דבר חשוב או לא בקשר? נ.ב אני בן 21 והיא בת 19 מחכה לתגובות... המסכן

דן צ

New member
תן לי לשבור מיתוס

סקס הוא כן נדבך חשוב בקשר ואל תאמין למי שתגיד לך או יגיד לך שסקס הוא דבר שולי בקשר, כי בסופו של דבר אם אין התאמה מינית אז הקשר לא יחזיק מעמד, הרי זאת לא אהבה אפלטונית או משהו מפחיד שכזה, זהו קשר עם כל מה שמשתמע מכך. דבר שני הוא , על מה מושתתים היחסים שלכם??האם על אהבה רצינית? האם אתם רציניים באהבתכם? ומה המניעים שלה לחוסר עיניין בסקס? אולם , אם חוסר רצונה לקיים יחסי מין הוא בגלל נכונותה להמתין עד החתונה אזי עליך לכבד זאת ולכבד אותה.וזה חשוב מאוד . ותרשה לי לנחש........היא פולנייה???

ליאן.

New member
כנראה שאין בינכם התאמה מינית..

זרוק אותה! ועכשיו ברצינות.. אתם ילדים גדולים וסקס הוא בהחלט חלק חשוב בקשר. תבדוק ממה בדיוק היא חוששת.. (היא דתיה ? אולי היא מפחדת שאחרי שתשכבו תעזוב אותה ? הריון בלתי רצוי ? אמא תכעס ? אבא יתאכזב ? היא מאוהבת באחר ? אולי היא מפחדת שיכאב לה ?) דבר בהגיון ותהיה כמה שיותר עדין וסבלני כלפיה.. תראה לה עד כמה היא יקרה לך וכמה שאתה אוהב אותה.. אל תעז להלחיץ אותה כי זה רק יגרום לה להרתע יותר. דבר איתה ונסה לאתר את הבעיה האמיתית. בהצלחה!

אני מסכימה לחלוטין עם ליאן

והייתי שמחה אם הייתי מספר לנו קצת יותר, כדי שנוכל להבין מה בדיוק קורה ביניכם. מה תדירות הפגישות, מה היא סיפרה לך על הנסיונות הקודמים שלה, אם בכלל. אולי מדובר בטראומה כלשהיא? דברת איתה על זה? על החשש שלה... תמיד ישנה אפשרות שנסיונות העבר הוכיחו לה שסקס זה לא משהו, וייתכן, אפילו די ייתכן שאולי סקס לא מעניין אותה? יש גם כאלה, ורובן פולניות... ברצינות - הוסף עוד קצת פרטים כדי שנוכל לחשוב ביחד מה בדיוק הבעיה פה.

תעלה לאלף ונתחיל לדבר

ובעקרון אני מסכימה אתך, לא אמרתי שסקס אינו חשוב, להיפך ! הסממן הראשון לבעיות בקשר/חיי נישואין הוא גמגומים בחדר המיטות, חוסר חשק מצד אחד או שניהם לעשות, או תדירות הולכת ופוחתת. סקס הוא אמצעי התקשורת האינטימי ביותר בין בני זוג, ואם ישנן בעיות (שאינן קשורות לסקס אפילו) המקום הראשון בו יתבטא המתח/הכעס/ההתרחקות הוא הסקס. ובלי קשר, זו פעילות אירובית מומלצת ומצוינת לעור הפנים. יש לה כמובן השלכות בעיתיות (ילדים), אבל זה לפעם אחרת. כרגע אנו ממתינים להוספת פרטים על ידי tboy המתוסכל.

דן צ

New member
אלף שקל???

לי זה עולה יותר , תני לי להרוויח משהו למחייתי

ליאן.

New member
קנאי.. ../images/Emo3.gif

וגם קמצן! כבר סגרתי עם אפי על 500 $ לפני שבאת

Idan91

New member
סיטואציה

בערך מוכרת, רק מהצד השני. אולי החברה שלך באמת חושבת שזה לא מה שחשוב וכו´, אבל ברמה כזאת של התנגדות- זה מראה שהיא פשוט, כנראה, לא נמשכת אליך, או שאתה לא מספיק "טוב" במיטה לטעמה. זאת ההשערה שלי.

למעלה