אני צריך עידוד חבר'ה...

Sparker

New member
אני צריך עידוד חבר'ה...

זה רשמי - בוטל סיבוב ההופעות של מארק (ק)נופלר... המסכן עבר תאונת אופנוע ושבר צלעות, כתף ואת עצם הבריח... אני מאז נובמבר מתכנן על ההופעה הזו... אפילו ויתרתי על הופעה של האבנים בגללו (עכשיו כבר אין כרטיסים) אז זהו אני קצת שבוז... כפיצוי אני שוכר עם החברים בקתה בהרים ליומיים עוד שבוע+... מבודדת לחלוטין... כמובן שהחברים ה"ספרדים" שלי, במקום לתכנן על טיול שם ביער, מביאים איתם את הפליי סטיישן 2... לכו תבינו אותם...

ditul

New member
מגיע לך!

הסטונס תמיד צריכים להיות במקום ראשון!!! פה כרטיסים נמכרו בעבור סכום סימלי של 1000-2000 פאונד אז נאלצתי לוותר.והתעצבנתי כ"כ מחוסר הנאמנות שלהם למדר לנד!! מקווה שעדיין אצליח לראות אותם לפני שיתפגרו / ימותו ממנת יתר...

Sparker

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

זה עידוד זה?? וואי... תודה... ויתרתי על האבנים בעיקר כי זה נופל על יום של מבחן וכי אני כרגע לא יכול להרשות לעצמי שני קונצרטים (בייחוד ששל מיק עולה המון!)

ribber

New member
טיול ביער ../images/Emo35.gif

אני טיולים ביערות חויתי מספיק בבית הספר היסודי, לגבי הפליסטיישן, אני מסכימה, יש דברים אחרים שאפשר לעשות בביקתה שוממת. דרך אגב, ההונגריה גם מוזמנת?

blixgirl

New member
../images/Emo8.gifאני בטוחה

שספרקי יאהב את שרה'לה שרון...למשל....לא ??? אולי נסדר איזה קונצרט פרטי לך ולחברה בבקתה ביער ?

למעלה