אני צריך עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
אני צריך עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשמעו, אני רוצה לפתוח פורום ברייקדאנס ובתפוז בקשו ממני לשלוח להם מכתב פתיחה. שלחתי והם אומרים ש"המכתב לא מספק כלל ועיקר". בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי לכתוב מכתב פתיחה לפורום שיספק אותם. איתי בבקשה זרוק טיפ או שניים.

TIS

New member
תומר איפה אתה?

מתי אתה נכנס למירק? ראיתי את ההודעה שלך בערך עכשיו אז...

double M

New member
אולי אתה יכול

לכתוב כאן את מה ששלחת להם? זה יעזור. כדי שנדע מה לשפר. ומה בדיוק הרמה שלך בברייקדאנס? יש לך קרו? כמה זמן אתה מתאמן? בן כמה אתה? יש לך גירוד באשך שמאל או ימין?

TIS

New member
כן, אני יכול

הנה מה שכתבתי במכתב פתיחה. יש לציין שאת המכתב כתבתי על הבוקר בלי לחשבו יותר מידי. "כל הכבוד. כל הכבוד שבחרתם להיות ברייק-דאנסרים. בפורום הזה תוכלו להחליף מידע עם ברייק-דאנסרים אחרים ולקבל מידע על מה שקורה בעולם הברייקדאנס." עכשיו כשאני חושב על זה, זה באמת באמת לא מספיק. אז בכלל אני צריך עזרה...

Bazooka Joe

New member
באמת לא משהו

תראה איך זה צריך להיות. לא כ"כ כללי ודבילי כמו שאפשר על כל נושא. בתכלס, אתה צריך לתת איזו תחושה שאתה מבין בברייקדאנס ושזה פורום כדאי. ואולי אף להוסיף נימה קצת שנונה לעניין. "כל הכבוד שבחרתם להיות ברייקדאנסרים, כאן תוכלו לפגוש ברייקדאנסרים מרחבי הארץ ולהיות במרכז העשייה של הברייקדאנס במדינה. בנוסף, תוכלו לחלוק ולקבל מידע על ברייקדאנס, לשאול כל שאלה ולהעלות כל הקובץ הקשורים בנושא. אז ברוכים הבאים לפורום ברייקדאנס, הטוב ביותר! והיחיד ביותר! בארץ" משהו כזה, פחות או יותר.

rodney

New member
רע רע רע

סתם לא עד כדי כך אבל זה ממש קצר תכתוב מה מצב הברייק דאנס בארץ וקצת תשבח את העניין ... זה מזכיר לי שאף פעם לא שיניתי את הודעת הפתיחה....אממ אולי כדאי באמת

rodney

New member
כאן

יש פה למטה אני חושב משהו שנקרא "הצעה לפורום" http://www.tapuz.co.il/forums1.htm

למעלה