אני צריך עזרה

• פותח הנושא sdfa
  • פורסם בתאריך

sdfa

New member
אני צריך עזרה

שלום אני בן 13 ואני רוצה להתחיל להתאמן אבל אני יודע שזה עלול לפגוע בגביהה הייתי רוצה לדעת איזה תרגילים כן אפשר לעשות ואיזה לא ומהי התוכנית העדיפה לילדים בגילי

ברוך הבא

כנס למאמר בפורום בנושא אימון ילדים ונוער כדי לקבל מידע נוסף ולהבין שאימון לא יפגע בגדילה שלך ואח"כ חזור אלינו עם המטרות שלך, משקל וגובה.

sdfa

New member
לרמי

הייתי רוצה שהגוף שלי יהיה מעוצב בצורה יפה יותר בטן שטוחה גוף שרירי יותר אני בן 13 1.62 שוקל 50 קילו לחדר כושר אני לא חושב שאני אלך כי אצלנו מגבילים את הכניסה לגיל 14 והייתי רוצה דעת איך הייתי יכול לפתח את הגוף

מתחילים

ע"פ חוק הספורט הכניסה לחדר כושר מותרת רק מגיל 14 ומעלה. להלן תוכנית עבורך: שכיבות שמיכה - 3 סטים של 10-15 חזרות. מתח - 3 סטים של 5-10 חזרות (העזר בכיסא במידת הצורך) סקווט ללא משקל - 3 סטים של 15 חזרות כפיפות בטן - 3 סטים של 15 חזרות זמן מנוחה בין הסטים 2 דקות ניתן לשלב אימוני ריצה 2-3 פעמים בשבוע בעצימות נמוכה, 20-30 דקות יש להקפיד על ביצוע טכני נכון של התנועות הקפד על חימום 5 דקות (קפיצה על חסל, ריצה קלה) בסוף האימון בצע מתיחות שם לב לכאבים - אם כואב הפסק את התרגיל ! בצע את התוכנית במשך חודשים 3-4 פעמים בשבוע חזור אלינו לדווח בהצלחה

sdfa

New member
אני ממש מודע לך אבל....

לא הבנתי מה זה סווט דרך המאמר אם יש לך תמונות או משהו אני אשמח מאוד

sdfa

New member
ראיתי אותו לא ממש הבנתי אבל

מצאתי אתר ואני כבר יודע

למעלה