אני צריך עזרה...

V-105

New member
אני צריך עזרה...

שלום לכם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להגדיל את הנפח הראות שלי ולשהות מתחת למים יותר ממה שאני מסוגל ? האם יש שיטות מיוחדות? אימונים מיוחדים? אודה לכם מאוד

סילבסטר

New member
יש כמה טכניקות

אם אתה מתכוון לצלילה חופשית תתחיל בתרגילי נשימה עמוקה דרך הבטן. לאחר שתעבור דקה וחצי של החזקת אויר תתחיל ללמוד יוגה ,קיימות מספר שיטות לעצור את הנשימה ולהגיע למספר דקות ללא נשימה חיסרון אחד -זה לוקח שנים של תירגול. אם אתה מדבר על צלילה רגילה ,לעצור את הנשימה זה לא דבר מומלץ ואף עלול להיות מסוכן. אבל יש אומנויות לחימה רכות (טאי צ´י,בה-גואה) שמאמנות את האדם לנשום נשימות איטיות ועמוקות . מקווה שעזרתי

V-105

New member
לא לא..

אני מדבר על זה שאני רוצה סה"כ לשפר את השהייה מתחת למים לא באופן הסטרי.. פשוט מתחת למים אני נלחץ יותר ושיש צורך להשאר מתחת למים ואני תחת משימת לחץ ( דוגמא הרכבת מאג) מרוב לחץ האויר נגמר במהירות וגם שאני לוקח שאיפה מחדש אחרי מס´ שניות הוא נגמר במהירות. ומרגיש תחושת מחנק מה אני עושה כדי להמנע מזה?

Black Tip

New member
מה? מאג?../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

תראה, אני אף פעם לא הייתי צריך להרכיב מא"ג מתחת למיים. אפילו לא רובה חיצים. מכיוון שיש מעט מאוד מקומות שאולי צריך לעשות את זה, אני מתאר לעצמי שהם יודעים לטפל בזה. צריכת אוויר והרגעות מתחת למיים מביא רק הנסיון. לקח לי איזה 10-20 צלילות ופתאום הפסקתי להילחץ. האוויר התחיל להישאר בכמויות, לעלות עם 70 באר נהייה ריאלי, וככה. רק הנסיון. אז כך שאיפה, ותרגע. אגב, הבעיה שאתה מדבר נשמעת קשורה יותר להתמודדות עם מצבי לחץ מאשר עם אורך נשימה מתחת למיים. לסיכום, נסיון בצלילות, וטכניקות הרגעות. זה מה שאתה מחפש. ושלא נדע מלחמה. BLACK TIP

V-105

New member
תתפלא..

חברים שלי עשו את הגיבוש המדריך שלי בכושר קרבי יוצא שייטת וכולם אמרו שיש את זה אבל זה בלי שום קשר אם זה מאג או סתם משהו להרכיב אני עדיןן צריך לדעת איך לנצור את אויר למשך זמן יותר ארוך

R-o-i

New member
שאני צולל למטרת דייג

אני לוקח מספר נשימות עמוקות מנקה את המחשבה ויורד אל מתחת לפני המים באופן רגוע !!! אל תחשוב על הבנייה של המאג כאל תחרות תהיה מרוכז בבנייה של המאג על תחשוב על צריכת אוויר כי זה רק ילחיץ אותך ואז אתה באמת תירצה לצאת לנשום כל עוד תהיה רגוע אתה תוכל ל"משוך" עוד כמה שניות רועי שמקווה שהבאיר את דבריו

למעלה