אני צריך עזרה!

• פותח הנושא bogz
  • פורסם בתאריך

bogz

New member
אני צריך עזרה!

טוב... אז אין לי כבלים, אבל אני מת על הסדרה הזאת. אז אני רואה מתי שחבר שלי מביא לי קלטת עם כמה פרקים, וכבר ראיתי חמש פעמים את כל הפרקים שיש לו. אבל הקטע זה שיש פרק אחד, "ואן - ביורן", שהאינטליגנט הפסיק באמצע, ואני לא יודע את הסוף! הלכתי לכל המומחים שאני מכיר והם לא יודעים כלום! Help!

Carpet Crawler

New member
אז ככה:

למרות שזה בטח לא עוזר לך, סתם לידע כללי כפי שאמרתי בעוד הודעה מהדקות האחרונות - הפרק שאתה מדבר עליו ישודר ביום ראשון הקרוב. אז אני מציע לך לעדכן את החברים המחוברים לכבלים ולהפציר בהם להקליט עד הסוף הפעם וליהנות כמו שצריך. אבל אם אתה עדיין מתעקש וסבלנותך פקעה באופן רשמי, אתה מוזמן להיות יותר ספציפי ולהגיד מה הדבר האחרון שאתה זוכר מהפרק ואני אשמח לעדכן אותך במה קרה בהמשכו. זוחל השטיח, נחלץ לעזרה.

bogz

New member
ת´אמת?

אני לא ממש זוכר מתי הפרק נקטע... והייתי מעדיף אם תספר את כל הפרק. אבל אני לא רוצה להטריח אותך אז החלק האחרון שאני זוכר זה הקטע שג´ורג´ וקריימר אומרים לג´רי שהם "צריכים לדבר".

Carpet Crawler

New member
איך לא חשבתי על זה קודם...

נעשה עסקה פשוטה: כמו שאמרתי, הפרק הנדון ישודר ביום ראשון הקרוב, וכמו בכל ימות השבוע מתישהו בלילה שבין שבת לראשון אביא את תקציר הפרק כאן בפורום, ואתה יותר ממוזמן לעיין בו. במקרה הזה אתה לא מטריח אותי, כי אם היה מדובר בפרק שכבר שודר מזמן או שישודר עוד הרבה זמן לא הייתה לי בעיה לתת לך תקציר. אבל פה מדובר במרחק של שלושה ימים. כל זה כמובן אומר שיש קץ´ קטן בעסקה הזו: תצטרך לחכות עד יום שבת בלילה בשביל התקציר המיוחל. אם זה בסדר מבחינתך... then everybody goes home happy. זוחל השטיח, מנסה להתפשר.

bogz

New member
סבבה

אבל אתה לא כותה את הסוף בתקצירים שאתה כותב... וזה בעצם מה שאני צריך...

למעלה