אני צריך עזרה

Winston

New member
אני צריך עזרה

אחיינים שלי משגעים לי ת'שכל כבר כמעט שנה שאני אעשה להם משחק תפקידים, אחרי שהמצאתי להם משהו עם כל מיני דמויות והם ממש נהנו. העניין הוא שאני לא באמת מבין בזה. אני מחפש סיפור עם דמויות שונות, כמו גמד, לוחם קוסם וכאלה. סיפור שיש לו כל מיני אפשרויות, לפי מה שהם בוחרים לעשות. יש סיפורים מוכנים כאלה? או לפחות רעיון שממנו אני יכול להתחיל? באמת שאין לי מושג. תודה ויום טוב.

ספרי פנטזיה זה מקור טוב לרעיונות

ויש גם את ספרי המשחק של כישוף שאתה יכול לגנוב מהם הרפתקאות (ניסיתי את המכשף מפסגת הר האש, היה קלי קלות)

Sabre Runner

New member
מה שהחצי אלף אמר - רק בהרחבה

תמצא איזה סרט או, עדיף, ספר שאהבת. תיקח את ההרפתקה הבסיסית שם ותלביש אותה בצורה אחרת. שנה את המקומות והשמות וכל מה שצריך. במקומות שבהם חשבת "אני יכול לעשות את זה יותר טוב", תעשה את זה יותר טוב. תחשוב על התפצלויות במקומות בהם הסופר לא חשב או לא כתב עליהם. תחשוב על העולם עצמו בו ההרפתקה מתקיימת ותנסה להרחיב אותו כמה שאפשר. דברים שנראו לך מגניבים כשהיית בן 12, זרוק פנימה איפה שהוא. תבדוק ששום דבר לא נשמע מגוחך מדי, צפוי מדי או קלישאי מדי. ואחרי שאתה מסיים את זה, תזכור שהתכוננת לאלף דברים שצפויים לקרות אבל השחקנים יכולים לעשות מיליון דברים שלא צפית.

למעלה