אני צריך עזרה מי יודע איפה יש מועדון גו בראשון לציון וכמה זה עולה ואם יש סיפרי לימוד גו בעיברית תודה
T tomersap New member 30/7/06 #1 אני צריך עזרה מי יודע איפה יש מועדון גו בראשון לציון וכמה זה עולה ואם יש סיפרי לימוד גו בעיברית תודה
S SlideR121 New member 30/7/06 #2 אחי מה קורה גם אני גר בראשון והולך למועדון הזההה דבר איתי באייסיקיו אני יסביר לך הכלללללללללללל 202134752 או מסנג'ר [email protected]
אחי מה קורה גם אני גר בראשון והולך למועדון הזההה דבר איתי באייסיקיו אני יסביר לך הכלללללללללללל 202134752 או מסנג'ר [email protected]
מ מאור האינסיי New member 2/8/06 #3 בנוגע לספרים... יש ספרים באנגלית קלים מאוד להבנה ובאנגלית פשוטה וחוץ מזה רוב הספר הוא שירטוטים ובעיות אז זה לא משנה.... בחולון אני מצאתי את זה במדיטק...
בנוגע לספרים... יש ספרים באנגלית קלים מאוד להבנה ובאנגלית פשוטה וחוץ מזה רוב הספר הוא שירטוטים ובעיות אז זה לא משנה.... בחולון אני מצאתי את זה במדיטק...
מ מאור האינסיי New member 3/8/06 #5 תחפש במיינד גו... שם יש כמה מחירים. יש עוד בפריק בשלוש מאות שקל... אתה יכול להכין לעצמך... מקווה שעזרתי...
תחפש במיינד גו... שם יש כמה מחירים. יש עוד בפריק בשלוש מאות שקל... אתה יכול להכין לעצמך... מקווה שעזרתי...