אני צריך עזרה

אני צריך עזרה

אני רוצה להתחיל לרקוד סלסה בשביל הכייף, שמתי לב שכל פעם שיש שירים של סלסה, זה עושה לי ממש חשק לרקוד וזה ממש כייף. אני רוצה ללכת למקום שרוקדים בו סלסה באיזור חולון-בת ים-ראשון לציון... שמעתי שיש בראשון, בים, ב"ארבע על ארבע"... הקטע הוא שגם אין לי ממש עם מי... אז כאילו איך זה במסיבות האלה, אני יכול לבוא ולמצוא לי בת זוג או שרצוי לבוא מראש עם מישהי? ועוד דבר, לא נמאס מזה אחרי 5 שירים או משהו כזה? כאילו אני רק יודע שבא לי ואני מתלחב אבל לא יודע יותר מזה, אין לי נסיון בזה. אז כל המנוסים והותיקים בבקשה בבקשה תייעצו לי ותעזרו לי במה שאתם יכולים... תודה עצומה מראש!

Ne§t£A Gi®L

New member
ממ../images/Emo108.gif

אני לא חושבת שיש עוד ב4X4...נראה לי שזה נגמר כבר מזמן. אני ראשל"צית, ורוקדת ברחובות. יש גם בת"א, בחולון, ועוד מקום בראשון [אבל הוא ממש לא מומלץ]. מה מהם הכי נוח לך?:) [שוטט קצת בעמוד הזה, יש תשובות לכל השאלות ששאלת] אגב, להכנס לפורום של מכורים לסלסה ולשאול אם לא נמאס להם אחרי 5 שירים זו די שאלת קיטבג...

dalida1988

New member
טוב אני

חולונית ואני רוקדת בת"א בעיקר והנה הודעה שחרשתי אליה..כמה דפים דפדפוף קצר לאחור והיית מוצא תשובות ובכל זאת: טוב הנה שתי המלצות חמות שלי לגבי שתי מקומות די עיקרים בת"א הביילטינו - בימים ראשון שלישי רביעי ושישי...בסגנון LA (אם את רוצה ללמוד רואדה-(מעגלים) אז יום רביעי הכי הכי מתאים לך..ואם את לא יודעת מה זה פשוט תתטעמי מהכל...) זה נמצא ברחוב קרליבך 29 בת"א קישור: http://www.bailatinoclub.co.il/ ובאמצע השבוע יש הנחות בהצגת חוגר.. הזירה ממש נסיעה של 10 דקות מהביילטינו(ולהפך..) ימי שלישי ומוצאי שבת הזירה נמצאת ברחוב יצחק שדה 45 (ליד הסינרמה) יש בו גם לימוד של מעגלי רואדה וגם של סגנון LA וזהו תהני! ואולי תפגשי אותי שם.. אם יש לך עוד שאלות נשמח לענות..

bluesweet

New member
כמה מקומות...

לא אמרת איפה אתה גר אז... יש בחולון את הבריזה שזה ליד קניון חולון. ובתא יש את הביילטינו ואת הזירה אז פשוט תבחר

dalida1988

New member
איזה יופייי

הרבה מהפורום באים איזה כיף לי!!! טוב נו אני רוצה לראות את כולםםםם איך נעשה את זה בדיוק?

אוקיי...

הבריזה זה סבבה שם? באים כלה גילאים והכל? ובבילטינו: הבנתי שיש שעה הדרכה ב-11 וחצי ואז המסיבה. מה זה אעומר הדרכה? ממש לומדים? בחינם (כאילו כלול במחיר הכניסה) זה כייף ההדרכה הזאת? כמה אנשים באים למקום? אפשר להדריך כל כך הרבה אנשים? אפשר לבוא לבד או שאני אתבאס?

dalida1988

New member
תבוא תבוא..

שלוםםםם אני ממליצה בחוםםם על הביילטינו.. ככה : ממש ממש לומדים.. יש הדרה משעה 11 וחצי עד ככה רבע ל-12 כולל שיר תרגול שזה נחמד לומדים כל פעם כמה תרגילים.. ואם אתה חדש אז לומדים צעדים בסיסים..וסיבובים בסיסים וזה טוב כי אתה מכיר אנשים תוך כדי.. המקום בימי שישי יחסית בתפוסה מלאה..כי לפי הבנתי הוא היחיד בת"א שפתוח בימי שישי בלילה ויש קהילה שלמה שחולה על סלסה ומגיעה מדי שבוע לשם.. אפשר ועוד איך להדריך.. כי רוב אלה שכבר יודעים לרקוד מגיעים אחרי ההדרכה.. וגם אם לא יש מספיק מדריכים..וקבוצות.. תבוא לבד ואל תדאג אתה לא תתבאס.. מנסיון.. אתה בא עם חברים ואז אתם גם ככה לא רוקדים אחד עם שני.. אז אתה תחפש לך מישהי לרקוד.. וגם בלימוד אתה תרקוד עם מישהי.. בכל מקרההה תבוא תנסה 35 שקל בכניסה + הדרכה + מסיבה אחרי זה מה יש להפסיד? במקרה הכי גרוע תמיד תוכל לברוח :) אני גם אהיה שם היום.. (כפי שכבר חפרתי פה לאנשים במוח )

dalida1988

New member
חחח

כן יש יש... גם אני באה עם רכב... (עד שסוף סוף נגמר לי המלווההה ) אתה נוסע לרחוב לינקולן..אוקי בוא אני אסביר מהתחלה.. אתה מהמסגר ברחוק יצחק שדה פונה שמאלה.. אח"כ ממשיך עד הרמזור ואז יש פיצול.. או לינקולן או לקרליבך.. קח את לינקולן.. ופניה ראשונה.. בדיוק ברמזור אחרי ואחרי התחנת מוניות (קשה לפספס..) תפנה ימינה.. ותסע תסע ותחנה בחנייה שתראה מצד שמאל.. תצא מהאוטו..חחח סתם לא ותלך לכיוון הכביש הראשי או לכיוון בנין כזה של בנק וא משהו כזה או שפשוט תשאל.. איפה זה הביילטינו ותבוא זהו הסברתי.. חחח

bluesweet

New member
סבבה שמה

בעקרון כמעט כל הגילאים אבל יש הרבה יותר צעירים והם מתרבים לאחרונה... ואתה משלם 25 שקל וזה כולל הכל מ-9 בערב עד שזה נגמר בסביבות 12 בלילה. ואתה יכול לבוא לבד זה לא בעיה תהנה,אנחנו הולכים היום לזירה בתא שבוע טוב לך נתראה בשלישי :)

למען האמת שב- 4 על 4 ...

יש ריקודים , אבל לא סלסה . יש ריקודי עם ( למתענינים ) כל יום שבת ב- 11 .... אבל את המקומות סלסה באזור אמרו לך (=

למעלה