היי פיני,לא מדוייק...
היי, ההורים שלי כן וכן מקבלי הנחות משמעותיות במס הכנסה... יכול להיות בגלל שאני נקבלת קצבת נכות.. אבל הקצבת נכות שלי נובעת עצם הטוראט. בכל מקרה..בשביל לקבל קצבת נכות (מגיל 18 ומעלה),יש צורך להגיש מליון ושניים מסמכים שונים לביטוח לאומי...זהו תהליך שלוקח זמן...אני נבדקתי ע"י פסיכיאטר (שכל הזמן רצה לשלוח אותי לטיפול נפשי ולא שם דגש על הטוראט עצמו)...לאחר כמה וועדות התרעמנו (הוריי ואני) והחלטנו לכתוב מכתב לביטוח לאומי,על כך שאנו מבקשים לזמננו לניורולוג עקב חוסר שיפוט נכון של הפסיכיאטר...(לא משנה שבסוף הפסיכיאטר אישר לחלוטין קצבת נכות מלאה... (שעם כל ערכה אני מממנת לעצמי טיפול תרופתי בחודש...אבל למי אכפת העיקר הבריאות לא?!...) בכל מקרה ביטוח לאומי אמר שבפעם הבאה יזמנו אותי כנראה לנויורולוג... אני כבר מודיעה לכל אלו שרוצים להוציא קצבת נכוץ-זה תהליך קשה,מעיק..לי כל פעם מחדש מפריע ומעיק להיכנס לשם ושיסתכלו ויבחנו אותי ב-10000 עינים.. הם לא מקלים...עד היום (אני בת 22 וחצי) אני הולכת עם אבא שלי,שמצליח להעמיד גם גבולות... לאנשי המקצוע. דוגמה: פעם שעברה הפסיכיאטר טען שאני במצב נפשי קשה ואבא שלי צריך לקחת אותי לטיפולים בשלוותה... איזה בן אדם לא היה במצב רוח(ואני מדגישה מצב רוח,לא דיכאון,לא ייאוש מהחיים) אם הוא היה ם טיקים ווקאלים קשים... בכל מקרה הפסיכיאטר רמז לנו שאם אנחנו רוצים לקבל את הקצבה שאבא שלי ייקח אותי לטיפול... אחרי שבררנו הבנו שאסור לו לעשות כזה דבר,הוודה מתייחסת לחוסר/יכולת השתכרות...מה שלי כרגע בטוח אין...והרופא החוצפן הזה לא יכול להתנות את הקצבה בשום דבר.. בהצלחה. שחר