אני צריך עזרה

meandmeandme

New member
אני צריך עזרה

מסיבות שאין לי כוח להסביר עכשיו אני צריך שיר או קטע מוסיקאלי שעובר בקיצוניות בין סגונות שונים של מוסיקה. חשבתי על Ars Moriendi של Mr Bungle, אבל הוא קצת אלים והקטי מדי לצרכים שלי. אני צריך משהו יחסית קליט, קצת יותר מעודן ועדיין מטורף. יש לי רק את California של Mr Bungle וחשבתי שאולי באלבומים הבאים שלהם הם התרככו קצת ועדיין שמרו על הסגנון היחודי. אם יש לכם רעיונות לקטעים כאלה (גם לא של Mr Bungle) אני ממש ישמח אם תתנו לי כמה, תודה.

Disposable Hero

New member
SFA- Receptacle for the Respectable

שיר מאוד מגוון מוזיקלית לדעתי, וגם עם מסר סוציאליסטי חברתי, אם זה מזיז לך...

רמי תנסה אחד מהדברים שאני אתן לך

את שמם,לדעתי זה ידבר אלייך. PAINKILLER-הרכב מוטרף בכיכובו של ג'ון זורן וביל לאסוואל. NAKEDCITY-של ג'ון זורן. PIERRE VERVLOESEM-CHE'F D'OEUVRE FANTOMAS-SUSPENDED ANIMATION ZAPPA-SHIP ARRIVING TOO LATE TO SAVE THE DROWNING WITCH-בעיקר שלושת הקטעים האחרונים של הדיסק,הקטע הנושא את שם הדיסק זה אחד הקטעים היותר קשים ומוטרפים שזאפה כתב.

JohnPaul

New member
מכשפה טובעת

זה פשוט גועל נפש. לדעתי, בדיסק הזה זאפה הפך למפלצת מעצבנת של ניו ווייב בתוספת התלהבות גיטרה. כלומר, אני אוהב את כל מה שהוא עשה עד You Are What You Is, פחות או יותר (אני לא פוסל את הדברים מסוף שנות השמונים ותחילת שנות התשעים, כי לא שמעתי אותם).

לגבי מכשפה טובעת

זה אחד הקטעים המורכבים שזאפה כתב בחייו ויש סיפור מאחורי קטע זה.זאפה בכלל לא התכוון שרוב הקטע ינוגן על ידיו,הוא רצה שהקטע ינוגן במרביתו על ידי רוב הלהקה,אלא,שאחרי חצי שנה של אימונים התוצאה המוגמרת לא היתה לרוחו ואז הוא החליט שאת הקטעים שלא לרוחו הוא ינגן בעצמו. לגבי הגועל נפש:טוב זו זכותך ועל טעם וריח אין מה להתווכח,מה שאני כן יכול להגיד שהקטע דורש מספר לא קטן של האזנות(אין לי ספק ששמעת אותו לא פעם אחת),ושיש המון אנשים ששמעו את הקטע הזה והיו ממנו בהלם ומכיוון שכך זה טבעי שיהיו גם כאלה שידחו אותו על הסף.

JohnPaul

New member
תודה

אני אגיע לזה אחרי שאמצה את האיזור של שנות ה60-70.

Dancin Fool

New member
אחלה דיסק

לדעתי לפחות הבנאדם שילב ניו וויב אבל אתה כנראה לא אוהב ניו וויב זה משהו אחר

JohnPaul

New member
סמוך עליי, אין לי בעיה עם ניו ווייב

הדיסק הזה מעצבן אותי, זה סיפור אחר. אני לא חייב לסגוד לכל מה שזאפה הפליץ.

jbloo

New member
המלצות לא צריכות להיות מקוריות

הן צריכות להיות טובות

לא יודע למה אתה מתכוון בהודעה זו

אבל את הקישור שהבאת אני לא מכיר,ואת הדיסק הזה יש לי כשנה.

jbloo

New member
המלצות טובות

אבל לא מתחברות לי עם רמי משום מה. (פייר וורלוסם? ביל לאזוול וג'ון זורן? נייקד סיטי ופאנטומס?!)

RamiSun

New member
חח חגי

אני מבקש דברים קרובים לסיגנון של מר. באנגל באלבום קליפורניה... אני מקווה שהבנת את הבקשה שלי, אתה האחרים שלהם פחות אהבתי. jbloo הפחיד אותי.... אני צריך טירוף עדין.

תראה קשה למצוא משהו ממש כזה אבל

אני אומר תנסה ממה שהמלצתי לך בכל זאת את PAINKILLER ואת PIEERE VERVLOESEM ,ובנוסף אני אתן לך שם של להקה(אני בטוח שאתה מכיר אותם),שמושפעים מאוד ממר.באנגל,הם עושים פרוגרסיב-מטאל מטורף עם המון השפעות ממיק פאטון וממר.באנגל ואלו הם SLEEPYTIME GORILLA MUSEUM

למעלה