אני צריך עזרה

amir21soffer

New member
אני צריך עזרה

אני רוצה לתרגם את הסידרה ואת המיני סידרה ורציתי לשאול עם יש מישהו שרוצה לעזור לי כול אחד יתרגם חלק אחד מתוך שני החלקים ובסוף כול אחד ישלח לשני את מה שהוא תירגם ונחסוך זמן לדעתי זה שווה כי יותר נחמד לראות עם תרגום יש דברים שבורחים לנו מהראש שאנחנו רואים בלי תירגום ואני מדבר בתור אחד שמבין אנגלית ברמה מצוינת זה לא יותר מידי עבודה אני עובד בקצב איטי כול יום חצי שעה אני עכשיו מתרגם את העונה הרביעית פרק רביעי ואחד הגדולים מי שרוצה לעזור שידבר איתי וגם מי שרוצה לקנות את האקדח וינונה ולבסוף יש לי שורה להוסיף לרשימה אני מכור לפארסקייפ כי לא משנה מה יגידו חברים ולא משנה מה יוצא וניכנס לו מהראש סקורפיוס פשוט חתיך

amir21soffer

New member
אתה מכור....

אתה יודע שאתה מכור המשך יש לך חומר על הסידרה בגודל של יותר מ2 גיגה ביט לא כולל פרקים אתה בן 23 ועדיין רוצה וחולם על אקדח פעימות משלך כול פעם מחדש שאתה שומע את השיר פתיחה של התוכנית אתה עושה תנועות עם הידיים של מנצח בתזמורת

Broken Identity

New member
גם אתה עושה כמו מנצח ?!?!?!

חשבתי שזה רק אני !!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחח שיו איזה קטע... ובקשר לתרגום, יהיה נחמד לעזור, וכבר מישהו נטיסה לעשות והפסיק באמצע אז אני מקווה שיהיה לך בהצלחה, אני לא יושב לתרגם בתקופה הזו יש לי יותר מידי דברים על הראש, אבל בטח מישהו ישמח לעזור... בכל מקרה, אתה תירגת את כל הפרקים עד הפרק הרביעי של העונה הרביעית ??

aerynsun

New member
זה מזכיר לי

בDVD הראשון בן וקלודיה מדברים על הפרק ET ובסוף כשמתחילה המנגינת סיום , קלודיה מתחילה לשיר יחד עם המנגינה. התפוצצתי מצחוק ששמעתי אותה

piper sun

New member
ישבתי וראיתי את החלק הזה עוד פעם

רק כדי לשמוע אותה שרה את המנגינה בסוף

dixie chick

New member
מתרגמים עכשו את המיני (רד קצת למטה)

ואת העונה הרביעית כבר היו כאן פרוייקטים, לא? כן וכבר הבנו שאתה מוכר אקדחים יא סוחר נשק שכמותך
... וגם ה"אתה מכור" לפי דעתי מקומו בשרשור "אתה יודע שאתה מכור כש..."...

amir21soffer

New member
לא אני לא מוכר

לא אני ממש לא מוכר משהו שיש לי אני פשוט מפנטז על האקדח הזה מהעונה השניה ליפני כמה שנים וחשבתי שמישהו פה אולי ירצה לקנות איתי ואולי זה יצא יותר זול ביום יהיה לי את האקדח אני יעלה לפה כמה תמונות שלי מדגמן איתו ותוסיפו אותם לרשימה של סיבות למה אתה מכור לפארסקייפ

sprqy

New member
אני גם מת לקנות!

אבל זה יקר לא? ראיתי את זה על 80$..

amir21soffer

New member
לא זה פחות

לא זה יוצא משהו כמו 60 דולר אבל זה הגירסה החדשה והמשופרת

למעלה