אני צריך עזרה

ShayRu15

New member
אני צריך עזרה

אני עובד על הפרוטי לופס 4.2 עכשיו זה לא משו רציני, לא כמו למשל הקיובייס או הריזן 2.5 אבל אני צריך לדעת בסיס של הקיובייס כדי להתחיל עם הריזן שהיא יותר קשה. אם למישהו ממכם יש כוח או זמן שיתן לי בסיס של הקיו שכולל: הוספת סאמפל, יצירת תקייתת סאמפלים, איך לנגן, אפקטים, וכו'. בתודה אחים שלי, שי רובךךך

CosmicWay

New member
אמממ

שאלה קטנה, מאיפה הגעת למסקנה הזאת שריזון כל כך טובה? היה לי לינק עם מחקר רציני שהוכיח שFLS יותר טובה מריזון ונראה לי שכולם פה יסכימו איתי שקיובייס יותר טובה...ועוד יותר, ריזון בלי Rewire לא שווה גרוש כי חסר לה הרבה מאוד.

TaJu

New member
תתחיל עם הקיובייס

ותשאר איתה. היא פי כמה מקצועית מפרוטי וריזון.

ShayRu15

New member
כן עברה לי המחשב הזאת בראש אחי

אבל קראתי את המדריך של קונדרה למתחילי הקייובייס, וזה עזר אבל לא כ"כ.. צריך שיכינו איזה סרט או משהו של הכנת טראק (מישהו מקצועי) שאנשים יוכלו להבין עם עזרה איך לעבוד בקיובייס. היא מסובכת ממבט ראשוני..

CosmicWay

New member
שי...מצטער להודיע לך אבל...

אבל יש כבר סרט כזה :). זה מדריך שמראה לך כפי שאומרים סטפ-ביי-סטפ איך להכין טראק ולהשתמש בכל דבר קטן בקיובייס...יש לי את זה איפשהו פה ואני לא משתמש בזה..זה שני דיסקים ואני יכול להביא לך את זה מקסימום.

ShayRu15

New member
זה כבר משהו אחר אחי =]

1. הדיסק הזה באמת עוזר?כאילו זה מראה לך את הכל הכל הכל?זה מקדם? 2. היית אומר שהדיסק הזה אמין כאילו?או שהוא סתם חרטה ברטה? 3. אם בא לך ככה, אני רוצה לשמוע חומר שלך מהקיובייס.

למעלה