אני צריך עזרה...

אני צריך עזרה...

הקבוצה שאני משחק איתה... התחילה את המישחק.. ואני לא יכול להמשיך כי אין לי רעיון.. אני יסביר מה קרה..... אלה שלוש דמויות... 1) אדם קשת 2) אלף קשת 3) אלף קוסם אלף זקן סיפר להם שלפני 2000 שנה היה מלחמה גדול שבה אורקים, תרולים, גובלים .... [כל הגובלנואידים] ירדו בהביצות וההרים שלהם ותקפו את כל מה שהיה להם בדר.. אחרי שהם קבשו כמאט את כל פנאליגון הם ירדו לרוק ווד והתחילו לתקוף את האלפים ואת בני האדם שגרים בגלנתרי... בכל מקרה אחרי כמה קיבושים שהגובלנואידים הם התחילו להפסיד אבל בכל הקיבושים כשהם נצחו הם לקחו שלל... וחלק מהשלל היה שלושה מגילות חשובות מאוד לאלפים.. האלפים חשבו שהמגילות נארסו... אבל האלף הזקן גילה שהם קימות .. והוא שלח אותם ביחד עם הבן שלו למארוש של הקוסם.. במארות הם גילו שזה לא בתוך המארות אלה יותר למתה במארות של גובלינים .. במקדש ישן.. אז הם עכשיו נמצאים ליד המקדש ואין לי רעיונות מה אני יכול לתכנן להם שם.... אז תנו לי רעיונות.. מה אני יכול לעשות???.. :p

תחביא את המגילות

ותן להם לשבור את הראש איפה זה. זה מספיק קשה גם בלי מלכודות ומפלצות בכל חדר, אם מגילה אחת בכספת, השנייה בביטנה של תמונה ישנה והשלישית מוחבאת בין דפי ספר. איך הם אמורים למצוא את זה? בעייה שלהם - מי שהחביא את המגילות רצה שלא ימצאו אותם, ולא ישב וחשב איך הוא מכין קווסט להרפתקנים עתידיים כלשהם.

l o r e

New member
תנסה לחשוב קצת על ההיסטוריה

תחשוב על ההסיטוריה של המגילות, מי יצר אותן, מדוע הן נעלמו ומדוע הן נמצאות במקדשם של הגובלינים. הרקע שלהם יכול לעזור לך למקם אותם וליצור את העלילה סביבם. שאלות לעצמך: מה עושות המגילות? האם הן חפץ קסם רב עוצמה, או מגילות שמכילות את שושלת היחסים האלפית (ומאפשרות למצוא את יורש הכתר וכו'... מדוע המגילות אצל הקוסם? אם הוא שמר אותן אצלו בשביל להגן עליהם, סביר להניח שהוא יותיר רמזים, אבל יחביא את המגילות באופן מפוזר (כמו שהציע הבלש). אם הקוסם משתמש/השתמש בהן למטרה מסויימת, סביר להניח שמיקומן של המגילות קשור לשימוש. מהו המקדש הגובליני? האם הוא חדש/ישן, מאוכלס/נטוש, לאיזה אל הוא מקודש, מדוע הוא נבנה מתחת למערותיו של הקוסם. כשאתה ניגש לסיטואציה נסה להכין את כל הגורמים הראשוניים והרקע לפני שאתה בונה את המקום עצמו. כשהרקע קיים, מבוסס והגיוני כל השאר די מסתדר בעצמו.

יש להם עבר..

כאילו ... יש שלושה מגילות.. ממש עטיקות... והקסם היחיד שלהם שרק מי שיודע לקרואה אלפית עטיקה [שזה ממש קצת] יכול לקרואה אותה.. וקשה לשבור את הקסם מה שיש במגילות זה : במגילה 1# :מסבירה על השיכוי רב עוצמה שגורם לכל מי שותה אותו לחיות פי 3 מהזמן שהוא אמור לחיות... מגילה 2# : מסבירים על המרקיבים ... ובמגילה 3# :מסבירים על איך לעשות את השיכוי.. האלף הזקן יודע שהוא עומד למות... והוא רוצה את המגילות.. וזה הגיעה לשם כי המגילות נמצאות על חרב [יענו מודבקות ללאב של החרב של אחד הגיבורים של האלפים... והגובלינים שמו את החרב בתור החרב של אחד הפסלים של העלים שלהם.. P:

למעלה