אני צריך עזרה

אני צריך עזרה

אני אוסף מכשירי רדיו על שפורפרות וטייפ סלילים פטיפונים תקליטים טרנזיסטורים אם למשהו יש אחד מהפריטים האלו והוא לא צריך או מוכן לתרום אני יהיה שמח לקבל אני מוכן לקבל לקנות ולהחליף גם אם דברים אחרים [מיסמכים ,תמונות או משהו אחר ] הדברים ימצהו בית טוב שידאג להם

טנדר שלום וברוך הבא.

האם תוכל להעלות קצת תמונות של האוסף שלך? ולספר כמה זמן אתה אוסף, מה כבר יש באוסף וכו'?

בּני

New member
טנדר שלום

יש לי תחושה שכבר רשמתי לך פעם אבל מכיוון שלא יצא מזה כלום הנה שוב: אני אספן תקליטים, ישראלים בלבד, יש לי מצבור של לועזיים, אם אתה מעוניין להחליף/ לקנות אשמח לשמוע מה יש לך להציע. בני

אולי יש לך

תקליטים משנות החמישים או השישים וכן גם לי נראה שדיברנו פעם בקשר לבקבוק מיוחד ? כי אם זה כן אז אפשר להחליף

בּני

New member
אפרופו תקליטים

אם יש לכם קצת כסף מיותר - פריט מעניין למכירה במחיר מציאה! קישור וטנדר, מכיוון שאני לא אוסף את הלועזיים אני לא מתמצא מה מאיזה תקופה, אתה מוזמן לשלוח לי מסר עם פרטי התקשרות נוחים יותר, אם אתה מעוניין, להחלפת רשימה מסודרת... (עד כמה שיכול להיות מסודר)

תמיר1991

New member
רוצים לעשות מגבית בפורום ולקנות את

זה לבני
תמיר.

טוב אז ככה בעינין האוסף שלי

בעינין התקליטים אני צריך לחשוב קצת אבל הנה קצת על האוסף אז את האוסף התחלנו לפני שנה וכבר יש יותר מ24 רדיו שנה שעברה בערך בראוש השנה זה התחיל פ"ת בסביבות 5 אח"הצ רחוב הרצל זהינו תיבה מעץ שהיתה הרדיו הראישון באוסף מדובר על גרונדי מודל 57 יפיפה עובד אחרכך בא פיליפס שמעשן כבד אחר כך פילקו ואז שנידר ואמרסון ו3פילוטים שונים זה מזה ועוד המשך בקרוב ... יש לי אתר על רדיוים שאני מקווה שבעוד חודש אני יפתח אותו וזהו לבינהתים אה

ronmerav

New member
טייפ סלילים היו לי שניים במחסן

אבל מקוקלים. אחפש ואם הם עדיין נמצאים אמצא דרך להעביר אליך (אני זוכר שהם כבדים מאוד). יש לנו סלילים מוקלטים של אשתי כשהיתה בת שנתיים ואין איך לשמוע אותם.

ronmerav

New member
אוסף המון דברים, ורק

שאריק לא יקרא לי אוגר (בצחוק, לא כל כך חשוב לי מה דעתם של אחרים על האספנות שלי, אלא אם כן היא חיובית...). בין האוספים שלי: בולים, חותמות, שטרות ומטבעות, גלויות ועוד. סוף סוף קניתי היום סורק, ובקרוב אעלה כמה דברים מענינים לפורום.

powo

New member
שלום לטנדר

שלום לך יש לי רדיו בוס אנגלי כאשר קיבלתי אותו נאמר לי שהוא תקין ועובד.חיצונית הוא זקוק לשיפוץ.אני מוכן להחליף תמורת רדיו טרנזיסטור של שנות השישים בתודה אברהם

למעלה