אני צריך עזרה

אני צריך עזרה

איזה אתרי אינטרנט של מכירת ציוד ג'גלינג עושים מישלוחים לארץ? ואיך אני יודע שמה שאני יזמין באמת יגיע אלי שלם

silver men

New member
יש בדדרך הג'אגלינג

ויש שם טלםון ואימייל כך שני מאמין שתוכל לבדוק www.juggway.com

Segev Shilton

New member
למה אתה רוצה להזמין מחול ?

יש אנשים בארץ שמיבאים ציוד , קח בחשבון שאם שולחים לך משהו שערכו מעל 50 דולר המכס "דופק" אותך ככה שרק אם אתה ממש רוצה משהו מסוים של חברה מסויימת שאף אחד לא מייבא בארץ ואתה מוכן לקחת את הסיכון עם המכס אז שווה לך לגבי השאלה על שלמות המוצר : תלוי מה אתה מזמין - אם אתה מזמין כדורים , אני חושב שאין מה שיהרס בהם כנ"ל קלאבס וטבעות וכו' אם אתה מזמין כדור אקרילי אני חושב שאתה צריך לדבר עם החברה לראות שישמו לך את זה באריזה מיוחדת כי אקרילי הוא יחסית כדור רגיש אם אתה לא רוצה להתעסק עם הסיבוך עם האקרילי אתה יכול לקנות מבויום אקריליק

wee man

New member
נצלש כדורי סיליקון!!

ממממ... אני גם רוצה להתחיל בקטע של קונטאקט ג'אג... הבנתי שאקריליק (כמו שגם רשמת פה) הוא רגיש ויכול להשבר. אני מעדיף במקרה כזה כדור סיליקון. מה אתם אומרים? כדאי? בכמה בויום (מי שזה לא יהיה) מוכר כדור סיליקון?

Segev Shilton

New member
למה אתה צריך כדורי סיליקון?!?!

כדור סיליקון לא מיועד ממש לקונטאקט הוא מיועד לג'גלינג וג'גלינג על הריצפה אפשר לעשות עם כדורי סיליקון קונטאקט אבל זה לא היעוד של הכדור הזה אקרילי זה סוג של כדור קונטאקט אבל יפה מאוד , ויש סיכוי שהוא ישבר אחרי זמן מסויים (מנפילות וכו') יש כדורי קונטאקט שעשויים מגומי ומיועדים לקונטאקט (לבויום יש כאלה) וגם המחיר של כדור קונטאקט הוא לא כמו מחיר של כדור סיליקון (המחיר של כדור קונטאקט זול יותר)

איזה כדור קונטאקט עשוי מגומי?

שאלתי את בויום אם איזה כדורים חוץ מאקריליק אני יכול לעשות קונטאקט כזה אם 3 כדורים והוא אמר לי שיש לו stage balls לזה התכונתה?

Segev Shilton

New member
יש כדור קונטאקט (זה השם שלו)

אבל קונטאקט אפשר לעשות גם עם סטייג' בול וזה יצא מעולה

oxymoron

New member
תראה בנאדם

אם אתה רוצה להתחיל בקטע של קונטאקט עשית החלטה נכונה ממממדהימה !!! :) אני ממליץ לך להתחיל מכדור שנועד לקטנאקט ולא מסטייג בול כמו ששגב אמר ... אבל לא קטע עקרוני. מבחינת הגדלים אני התחלתי עם קטן 2.5 ובגלל המשקל הקל הוא מהיר ומתגלגל על הגוף ב-100 קמש. כמובן שאחרי זה עברתי לכדור קצת יותר גדול וכבד.. אחרי זה שחזרתי לקטן טסתי איתו בקלות. כדור גומי סיליקון זה יופי להתחלה.. וגם טיפ'לה יותר זול. אם תשמור על הקריסטל שלך הסיכויים שלו להשבר קטנים. מה אני מתכוון שאני אומר תשמור? תשחק רק על חול דשא ואמא אדמה. יצא לי לשבור מראה לרסיסים.. קטנים .. קטנים. בפעם הראשונה שאתה קולט שריטה על הקריסטל.. ליבך נצבת קשות. גורו אחד אמר: תתחרע ותקרע את הכדור, העיקר שתתאמן אם ישבר תקנה חדש במזדמן. בום

למעלה