אני צריך עזרה

Max M

New member
אני צריך עזרה

באיזה תחנה בארץ מתחיל קורס בקרוב?

paradan

New member
גש לתחנה באזור מגוריך

על מנת לברר פרטים לגבי הקורס המתאים לך והקרוב אל מקום מגוריך גש לתחנה הקרובה לביתך ותבקש את אחראי המתנדבים או אחראי ההדרכה, זאת רק אם אתה מתכוון להתנדב. אם אתה צריך את הקורס למטרה אחרת אז תפנה ישירות למחלקת הדרכה בטלפון 03-6300222 ותבקש פרטים שם.

Max M

New member
אני ניגשתי והם אומרים שהקורס

יפתח רק בעוד חצי שנה ובגלל שאני מתגייס עוד שנה אני לא יכול להתחיל את הקורס הם אומרים שזה לא ישתלם להם ללמד אותי ולכן אני שואל עם יש איזשהו קורס שניפתח בזמן הקרוב

MoonShield

New member
Max

תראה, אתה יכול לשכנע את האחראי מתנדבים שאתה הולך לעשות משמרת כל סוף שבוע ושזה ישתלם למד"א בסופו של דבר. אם זה לא ילך אז אתה תצטרך לחכות עד אחרי הצבא. אין ברירה. לאיזה מטרה בכלל אתה רוצה לעבור את הקורס אם אתה מתגייס בקרוב?

Max M

New member
אני רציתי לעבור את הקורס קבר

מזמן אבל היתה לי בעיה של זמן

זה באמת בעיה

כי בשום תחנה לא יעבירו אותך קורס עכשיו כי עם כל הכבוד בתחנות מחפשים אנשים שיוכלו להעניק איזה שנתיים שלוש לפני הצבא.... אני הייתי מציעה לך לחכות אחרי הצבא כי מה שקורה זה שאתה תתגייס ואולי תהיה קרבי ותחזור פעם בשלושה שבועות הבייתה ואז זה משפחה וחברים וחברה ואין זמן למד"א ואםפ אתה תומך לחימה אז אתה צריך להוציא אישור עבודה שזה גם לוקח זמן... בכל מקרה אני הייתי מציעה לך לחכות אחרי הצבא ואז ללכת להיות חובש או נהג.... בהצלחה!

Max M

New member
תודה על ההצאה

אני פשוט רציתי לנצל את שנה שיש לי לטובה

evgenir2000

New member
למה?

אצלינו היתה איזו אחת שהגיעה לקורס רק בכתה י"ב (כשכבר החלה השנה - קורס סוכות ) אז אל תוותר - אולי יקחו אותך בכל זאת.

תראה

גם בקורס האחרון שאני הדרכתי הייתה תלמידת יב (למרות שהקורס שאני הדרכתי הוא טיפה שונה מהרגיל) אבל הקורס שלך היה קורס סוכות מה שאמרת זתומרת שסיימתם אותו אטחרי בערך שבוע...הוא יצטרך לעבור קורס בקיץ הוא בתחילת השנה והתאריך גיוס שלו לא יהיה רחוק ולכן רוב הסיכויים שהאחראי מתנדבים באיזור שלו לא יאשר לו להכנס לקורס עכשיו ולך מקס, כל הכבוד על הרצון והיוזמה!

MoonShield

New member
תראה

אתה יכול לבקש מהצבא לעשות קד"צ פרמדיקים, או שאתה יכול ללכת ליחידה שאתה רוצה ללכת אליה ואז לבקש לצאת לקורס חובשים קרביים ואחרי הקורס לחזור ליחידה.

דרושים נהגי אמבולנס ופארמדיק

דרושים: דחוף נהגי אמבולנס ופראמדיק לאזור תל אביב בעלי ניסיון , בוגרי מד"א למתאימים תנאים טובים קורות חיים 051696228 [email protected]

למעלה